Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
Erden Timur, yönetime mi hizmet ediyor yoksa Galatasaraya mı ? ne demek yönetime kızdım ben yokum ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Timur, yönetime mi hizmet ediyor yoksa Galatasaraya mı ? ne demek yönetime kızdım ben yokum ?
Kulüpte para yok takas işinin oluru var diyince yok olmaz diyenler bir kez daha baksınlar çünkü takas formülüyle Amrabat olmazsa 2 Eylül'ü bekleme ihtimali hiç azımsanmayacak bir durum halen limit sorunumuz varken 15-20 m euro bonservisler havada uçuşuyordu biraz ayaklar yere basar.
Bankalar Birliğinden çıkamadık Şampiyonlar liginde ön eleme oynuyoruz gruplara kalamadık bunlar hep limitlere yansıyacak öyle uçuk rakamlarla transfer beklemeyin.
Nottigham yaptı oGio Reyna hayalini üç senedir kuruyoruz olur da Fb'ye giderse ruhen vefat edebilirim
Bu fio işini geçen hafta söylemiştim. Gonzalez gittiği anda zaniolo fioda gözüyle bakarımGaliba kazıklanacaz takas olursa kazıklandık demektir yani zani ile basabas olmaz fazla parada vermezler cunku basabas yapip kazıklanacaz hissini aldım maalesef twitten şuan dolandırıldık.
Breivik alınsın. Adam 6-8-10 pozisyonlarının hepsini dört dörtlük oynuyor. Torreira ile orta sahada nefes aldirmazlar. 97 gün sakatlık nedeniyle oynamamış, 15 Mart'ta geri dönmüş. Şimdi alırsak ucuza kapatabiliriz. Daha hâlâ 23 yaşında.. Bu çocuk Gedson'un teknik versiyonu.
Bundan önce ki elemelere bakarsak muthiş duruyor kadro, tabi hepsi kamp yemiş hazir olursahepimiz biliyoruz ki cl play-off maçına aşağıdaki kadro çıkacak
muslera
kaan davinson a.kerim köhn
torreira demirbay
ziyech mertens b.alper
icardi
Habire üfürüyon be masondaş. Birakiyor işte, deşme önunu arkasiniben erden timurun camia içi siyasete gittiğini düşünmüyorum artık
dedim acaba şu gsyiadcılarlamı kavgalı
alakası yokmuş, dursunun elini öpüyordu en son kemerburgazda o da değldir
işleri iyi gitmiyor
bunlar acunla iyi arkadaşlar
bi anlaşma yaptılar kendi aralarında bunu rahat bırakacaklarına karşılık o da bıraktı işte
herife durmadan devlet!!!! mali denetmen yolluyormuş! kimin emriyle acaba!!!!?
camia içi bla bla da bahane oldu
çok saçma bu iş
ulan milyonlar arkanda milyonlar!
Metz küme düşmüş çocuğun kumaş iyi ama büyük takım kaldırabilir mi bilemedim. Yabancı sınırı olmasa düşünülebilirdi.
Su falcı & astrolog ne ise onun yerine aday olmaya çalışıyorsun zannimcaIcardi dahil süpriz ayrılıklar bekliyorum umarım yanılırım