Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur, yönetime mi hizmet ediyor yoksa Galatasaraya mı ? ne demek yönetime kızdım ben yokum ?

Gio Reyna hayalini üç senedir kuruyoruz olur da Fb'ye giderse ruhen vefat edebilirim

Ulan bu LAMINE CAMARA baya iyi oyuncuymuş gibi duruyor videolarda

Kulüpte para yok takas işinin oluru var diyince yok olmaz diyenler bir kez daha baksınlar çünkü takas formülüyle Amrabat olmazsa 2 Eylül'ü bekleme ihtimali hiç azımsanmayacak bir durum halen limit sorunumuz varken 15-20 m euro bonservisler havada uçuşuyordu biraz ayaklar yere basar.

Bankalar Birliğinden çıkamadık Şampiyonlar liginde ön eleme oynuyoruz gruplara kalamadık bunlar hep limitlere yansıyacak öyle uçuk rakamlarla transfer beklemeyin.

Galiba kazıklanacaz takas olursa kazıklandık demektir yani zani ile basabas olmaz fazla parada vermezler cunku basabas yapip kazıklanacaz hissini aldım maalesef twitten şuan dolandırıldık.

Kim gelirse gelsin yalniz karakterli , torreira mertens gibi bayrak adamlar olsun. Seneler gectikten sonra bile melo gibi jardel gibi bizi ailesinin bir parcasi gibi gören futbolcular her zaman iyidir.

Breivik alınsın. Adam 6-8-10 pozisyonlarının hepsini dört dörtlük oynuyor. Torreira ile orta sahada nefes aldirmazlar. 97 gün sakatlık nedeniyle oynamamış, 15 Mart'ta geri dönmüş. Şimdi alırsak ucuza kapatabiliriz. Daha hâlâ 23 yaşında.. Bu çocuk Gedson'un teknik versiyonu.

Breivik alınsın. Adam 6-8-10 pozisyonlarının hepsini dört dörtlük oynuyor. Torreira ile orta sahada nefes aldirmazlar. 97 gün sakatlık nedeniyle oynamamış, 15 Mart'ta geri dönmüş. Şimdi alırsak ucuza kapatabiliriz. Daha hâlâ 23 yaşında.. Bu çocuk Gedson'un teknik versiyonu.

6 oynayan bir oyuncu, 10 oynayamaz renkdas yani senin betimledigin seviyede olmaz bu.

ben erden timurun camia içi siyasete gittiğini düşünmüyorum artık

dedim acaba şu gsyiadcılarlamı kavgalı
alakası yokmuş, dursunun elini öpüyordu en son kemerburgazda o da değldir

işleri iyi gitmiyor
bunlar acunla iyi arkadaşlar
bi anlaşma yaptılar kendi aralarında bunu rahat bırakacaklarına karşılık o da bıraktı işte
herife durmadan devlet!!!! mali denetmen yolluyormuş! kimin emriyle acaba!!!!?

camia içi bla bla da bahane oldu
çok saçma bu iş
ulan milyonlar arkanda milyonlar!
Habire üfürüyon be masondaş. Birakiyor işte, deşme önunu arkasini

Yani taraftardan bukadar sevgi görurken birakan birinin arkasindan da uzulmeye degmez

Hayirlisi olsun de gec

İcardi kalıcam dedi Erden de gitse bile yine her daim bir şeklde destek vercek illa isminin orda yönetimde olmasına gerek yok. Belkide plan bu bilmiyoruz. Erdeni korumak istiyo olabilirler ki öyleyse eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt