Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız içeriye karşı bu denli kırılgan bir halde ise başkan adayı olmayabilir Erden bey. Çoğunluğun görüşü başkan adayı olarak döneceği ama içeriden lise desteği alamayacak, başkan olsa bile bu eleştiriler kat be kat artacak.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
yok ordaki iş bambaşka ...

Erden timur kendisi adında EN DOĞRU HAMLEyi yapıyor (tamamne başarılı tablo dışında konuşuyorum, o noktada eminim onunda canı yanıyordur )

kalsa - ters olduğu tipler gene uğraşacak - kendi aldığı sorumlulukları yerine getirriken önüne çıkacaklardı. O yüzden mevcut ile devam etmedi. Karşı taraf zten dünden razı onu almaya seçimde de gördük - ama onuda yapmadı "bak burası olmadı hemen oraya gitti, koltuk meraklısı" dedirtmedide kendine.

GS 'de başkan adayı olmak kolay iş değil - kaç sene oldu yeni isimler zaten zor türüyor. ama Erden Timur olursa - hele hele önümüzdeki süreçte proje onda bunda GS istediğni alamazsa - ZINK diye başkan olur.

sadece yarın neler diyeceğine bakalım - gene aman kırmayayım etmeyeyim modunda mı konuşacak - sadec sağlık aile mi diyecek - yoksa gerçek nedenlere değinecek mi ve karşısında bunları sorabilecek gazeteciler olacak mı ? oradan anlarız gelecek ile ne düşünüyor. Çünkü an itibariyle yönetim ile bir bağı kalmadı - kibar davranma zorunluluğu yok )sert demiyorum , açık konuşabilir anlamında diyorum)

IMG_9807.jpeg

Geleneksel adı sır gibi saklı, en üst segment orta saha peşindeyiz haberleri 4.yılını kutluyor. Yeniden raflardaki yerimizi aldık. Ağustos sonuna kadar burdayız.

Yönetim
-kadroda olan eksikleri gidermeli
-bb ve florya konusunu netleştirmeli
-en önemlisi terör organizasyonu ile mücadele etmeli
Hiç güven vermiyor yav bana. Bu sene gözü iyice karartacaktır kınalı koç. Mhk-Tff hepsi ile mücadele edebilir mi Dursun. Zor.

Bu Sofyan Fiorentina da ne yaşadı her sene kiraya verdiler bunu?

Ekli dosyayı görüntüle 246555

Geleneksel adı sır gibi saklı, en üst segment orta saha peşindeyiz haberleri 4.yılını kutluyor. Yeniden raflardaki yerimizi aldık. Ağustos sonuna kadar burdayız.
Ağustosa kadar olmayacak adamlar için uğraşırız, Ağustos sonunda Premier ligde transferin kapanmasını bekliyoruz açıklamasını duyarız, Eylül ilk hafta transferler başlar.

Haber doğrudur yanlıştır geçen sene bu herif listemizdeydi. Ali Yiğit takiplemişti, hala da takip ettiği 665 kişiden bir tanesi.
Tarzı bana Antalya’dan iyi bonservisle ayrılan Abd’li forvet arkadaşı hatırlattı adını unuttum.

En son ne zaman üst üste üç sene şampiyon olduk ya da tarihimizde kaç kere var

Herkes çatır çatır bir taraflarından sıkmaya başladı af edersiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt