Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2.5m lafı geçiyor ama KAP'ta belli olur. Bence çok biraz azaltıp genç 10 numaraya eklemeliyiz o parayı.Yada almayıp Gökdeniz GÜRPÜZ oraya nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum .Şans vermeliyiz aslında.Mertensi 1 yil ne kadar maasa bagladik? Gecen sezon gibi 2.9m demeyin bana
Bjk ve Fener'e iyi yerlileri pay edecektir Acun kontrolündeki menajer lobisi.Oğuz Aydın bu arada kerem gidiyorsa alınmalı - yoksa karşı taraf biz boşladık diye 2 3 fazla basıp alır.
işte seçim bitti - sportifte kimin olmayacağıda netleşti - kimin olacağıda belli.Bjk ve Fener'e iyi yerlileri pay edecektir Acun kontrolündeki menajer lobisi.
niye kulüple ilgisi olmayan yer hiç anlam veremiyorum.İlgiyi alakayı komplemi kesecek.Çok yazık olur yaaa.Nereden nereye. Aklıma Volkan Demirel'in masa altı bir yerde konuşması geldi.Şu mevzunun tadı kaçtı.
Halen transfer yok mu
Biz yine olay yerindeydikUlan burada transfer kovalarken tum aksiyonu kaçırmısız puh abv
Ne zaman secilecektff başkanı seçilsede şu yabancı işi tekrar 14e çıksa 12 ile takım oluşturulmuyor
temmuz renktaşNe zaman secilecek
Dün Mourinho'nun yolunu nasıl açıyordu.Tam bir organizatör.Bakalım neler neler yapacak Baki'nin yerine oynuyor.Umarım okadar itici olmaz.Yoksa Survivor Masterchef seviciliği biz GS liler için biter.işte seçim bitti - sportifte kimin olmayacağıda netleşti - kimin olacağıda belli.
çalışmaya başlasınlar- hala kutlama modunda yönetim zıvanadan çıkmış bir rakip ortamına baştan kaybeder yoksa.
bizde Erden gitti - karşı taraftar Erden-wanna-be Acun devreye sokuldu .
farkında değillerse bunlarnı - boşuna 3300 reko oy verildi.
cenk ergün iş başında
acun itici biri değil kamera önünde - hiç olmadı.Dün Mourinho'nun yolunu nasıl açıyordu.Tam bir organizatör.Bakalım neler neler yapacak Baki'nin yerine oynuyor.Umarım okadar itici olmaz.Yoksa Survivor Masterchef seviciliği biz GS liler için biter.Göze almış demekki bunları.
Ben yazdıklarına katılıyorum ama İlkay’da bu yaştan sonra yıldız olarak gelip burda ihtiyaç olan 8 dinamiğiyle uğraşmaz bence. 10 olarak gelir gelirseRafa Silva iyi oyuncu ama Mertens’in ikamesi olmaz orta vadede.
Mertens varsa Mertens oynar. Yedekten girerek katkı verecek isim değil ikisi de.
Fofana sanırım en çok istenen oyuncu. Fransa Milli Takımı’nda 11 oynayan birinin bize gelmesini zor görüyorum. Daha defansif bir oyuncu ve ben Torreira’nın 8 rolünde oynatılmasına karşıyım.
Berkan-Torreira ile en iyi oyunu oynadık zor maçlarda belki bundan dolayı isteniyor olabilir çift 6’lı sistem ama bana çok mantıklı gelmiyor.
Rafa yerine İlkay’ı alıp üçlüye dönerek oynayabiliriz sadece bu durumda. O zaman oturuyor kafamda