Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sportif a.s belli olduktan sonra ilk transfer yapılması gereken yer teknik kadro hem yardımcı ekip hemde kondisyon ekibi çok çok zayıf

İlkayin eşi Sara Arfaoui değişik bir insan. Sık sık da bizim medyada haber olmus.Sıkıntılı bir tip. Barcelonaya gitmek istememiş. İlkay manchesterda iken de orada kalmayı istememiş. Yemekler kötü demiş. Ocak ayında bir roportaj vermiş. İlkayin bir kariyeri var ama benimde kariyerim var. 6 dil biliyorum demiş. Kadın barcelonaya gitmek istememiş. Kadın yüzünden Barcelonadan ayrılabilir. PSG maçı sonrası attığı tweet'le de gündem olmuştu. Bir roportajinda da Manchesteri özlediğini söylemis. Sara hakkındaki Haber linklerini paylaşıyorum.

Yenge İspanya'yi istemiyormuş

Bu geçen senenin haberi. Çocuğunu Türkiye'de dogurmak istiyor

Eski bir haber. Türkçesini ilerletmis. Yenge Türkiye'yi sevmiş. Mantı ve dondurmaya bayılmış. Model olduğu için Türkiye'de iş bulabilir

İlkayin eşi Sara Arfaoui değişik bir insan. Sık sık da bizim medyada haber olmus.Sıkıntılı bir tip. Barcelonaya gitmek istememiş. İlkay manchesterda iken de orada kalmayı istememiş. Yemekler kötü demiş. Ocak ayında bir roportaj vermiş. İlkayin bir kariyeri var ama benimde kariyerim var. 6 dil biliyorum demiş. Kadın barcelonaya gitmek istememiş. Kadın yüzünden Barcelonadan ayrılabilir. PSG maçı sonrası attığı tweet'le de gündem olmuştu. Bir roportajinda da Manchesteri özlediğini söylemis. Sara hakkındaki Haber linklerini paylaşıyorum.

Eski bir haber. Türkçesini ilerletmis. Yenge Türkiye'yi sevmiş. Mantı ve dondurmaya bayılmış. Model olduğu için Türkiye'de iş bulabilir

Gelsin Wanda ile takılsın

Eren Dikçi'yi izlerken bu Beste dikkatimi çekmişti. İlk anda sakallardan dolayı dikkat çekiyor ama özellikle Dortmund maçını izlerken içimden tam bizim aradığımız sol kanat falan diye geçirmiştim. Köhn ile gayet temiz ikili olurlar. Temposu, savunma yardımı, mücadelesi vs. tam bizlik elaman umarım olur bu transfer.

Twitter'dan Instagram'dan Sara yengemize yüklenmek gerek. Bu kadin ilkayin kafayı yiyordur.

Okan Hoca varyasyon ve taktik konusunda çok yönlü düşünen bir hoca değil kafasında bir anlayış var ondan hiç taviz vermiyor fakat bu günümüzde çok yanlış
Pep denilen adam geçen yıl stoper stonesu ortasahaya çekip rodriyle birlikte hem sezonu hem uclyi aldı
Okan Hoca 3lu anlayışa geçmediği sürece hem ligte hem avrupada gelen her takıma zorlaniriz
Eğer avrupada başarı istiyorsak ve hoca olarak avrupa hedefi varsa kendisini geliştirmesi lazım
Her maç dk 80e kadar oyuncu degistirmyeceksen pep gibi ozaman takımın fizik gücü çok iyi olmali

Ne istediğini bilmiyor diye anladım. Hep farklı birşeyler demis doyumsuz bir abla gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt