Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

%100 katılıyorum.Bakalım strateji nasıl olacak.Ahh cole palmer tarzı uygun bir 10 numara bulabilsek (Cole Palmer demiyorum yanlış anlaşılmasın:) Uygun fiyatlı scout tarafından keşfedilen.Şimdi gökhan gürpüz diyeceğim hemen çöp denecek biliyorum ama çocuk bedava öyle bakın diyeceğim.
Kardeşi bizde değil mi onun o daha iyi

Defansı boşluyor bazen
O yönünü geliştirmesi lazım

Defansı pozisyon bilgisini kademeyi gelistirebilirsin ama bu fiziksel özellik kısmı maalesef genetik oluyor bir adamı zorla atletik veya hızlı yapamiyorsun..
Köhn temel olarak bir bekin sahip olması gereken çoğu özelliğe sahip ben Okan hocanın da memnun olduğunu düşünüyorum..

Patates zıçırtır

Ekli dosyalar

• formation_28_05_2024 13_56_38.png
    formation_28_05_2024 13_56_38.png
    304,1 KB · Görüntüleme: 30
Okan hoca üçlü orta sahaya hiç sıcak bakmıyor gibi görünüyor, bu dakikadan sonra çok değişeceğini de beklemiyorum

€10m'den fazla bonservis veremez miyiz maaş yeterince düşük olursa? Epey satış yapacağız gibi görünüyor, önümüzdeki sezonun potansiyel gelirleri de epey yüksek. Olacağından değil ama ikna edilse Thuram, Fofana, Mangala gibi bir isme €15-20m bonservis vermeyi göze alabiliriz gibi geliyor bana
Taksitle belki ama o bedeli ödediğin adam ciddi fark yaratmalı, bunu dikkate almak lazım.

Sağ bek için de bütçe ayırmalısın üstüne.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt