- 18 Mayıs 2011
- 49.983
- 52.976
- 4.398
Ndidi haberleri cikmadi mi daha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melikşah mutfaktan su getiriyor, özgür a. balkonda sigara içiyor, y.bahçivan salon takımının kılıflarını düzeltiyor, @Hüsnü Ayabakan yatak odasında uyuyorson dk
transfer simo ve djalminha ekim ayına kadar yasaklanmıştır
zaniolo da bence kapanan takımlar için iyi bir oyuncu değil, özellikle bilekleri kötü baya. bizim sneijder tarzı bir on numaraya ihtiyacımız varZaniolo kadroda kalmalı kapanan takımları açamıyoruz Ziyech hariç uzun mesafe şut atan oyuncumuz yok bizim
köhn şutla, gelecek yıl başımız çok ağrır.Muslera
Kumpedi-Sanchez-Abdülkerim-Köhn
Torreira-Casemiro
BAY-İlkay-Beste
İcardi
Defansı boşluyor bazenKöhn seneye herkesi utandıracak insallah ben çok umitliyim kendisinden
Kardeşi bizde değil mi onun o daha iyi%100 katılıyorum.Bakalım strateji nasıl olacak.Ahh cole palmer tarzı uygun bir 10 numara bulabilsek (Cole Palmer demiyorum yanlış anlaşılmasınUygun fiyatlı scout tarafından keşfedilen.Şimdi gökhan gürpüz diyeceğim hemen çöp denecek biliyorum ama çocuk bedava öyle bakın diyeceğim.
Defansı boşluyor bazen
O yönünü geliştirmesi lazım
Kimdedi ndidiNdidi haberleri cikmadi mi daha
gs gsdeKimdedi ndidi
Taksitle belki ama o bedeli ödediğin adam ciddi fark yaratmalı, bunu dikkate almak lazım.Okan hoca üçlü orta sahaya hiç sıcak bakmıyor gibi görünüyor, bu dakikadan sonra çok değişeceğini de beklemiyorum
€10m'den fazla bonservis veremez miyiz maaş yeterince düşük olursa? Epey satış yapacağız gibi görünüyor, önümüzdeki sezonun potansiyel gelirleri de epey yüksek. Olacağından değil ama ikna edilse Thuram, Fofana, Mangala gibi bir isme €15-20m bonservis vermeyi göze alabiliriz gibi geliyor bana
hengisi?İlk konudan malum espri patladı
Tuzak soruhengisi?