Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.079
- 101.302
- 5.238
tarif etCeza alirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tarif etCeza alirim
Gs de badem bıyık istemiyorum!
imza atarım.Amrabat'i sahsen istemiyorum. Bazilari cok is yapar ligde diyor evet yapar ama topu rakibe verirsen. Bizde topu rakibe vermiyoruz genelde zaten bu bizim ligimizde ters olur. Amrabat tek yonlu bir oyuncu, bizim orta sahaya oyle biri alinmamali.
Gs de badem bıyık istemiyorum!
giripte talan etmedikleri 1 tane kurum yokbadem bıyık görnce kusasım geliyor ciddiyim
iğreniyorum badem bıyıklı insanlardan
ne kadar iyi olursa olsun
Ceza alirim
ya bu bıyık NİYE -- bıyık var mı -- yok mu... seyrek mi değil mi....bu bıyık mıdır bile ...
Yasin Özcan var hem atletik hem kafası çalışıyor hem de teknikKim bu atletik iyi topçular
Bunların kafası çalışmayanına GS topçusu değil diyorsunuz, kafası çalışan da 20den başlıyor.
Yine sınırı belli olmayan saçma istekler.
Yasin Özcan var hem atletik hem kafası çalışıyor hem de teknik
Bu soruya bitiyorum okancimkaç kere izledin?
5kaç kere izledin?
barış, dursun sevici.kaç kere izledin?
ŞL ok ama bu tarz oynadığımız maç sayısı az olacak. Ligde de bu durumda önü çok ofansif yapmak lazım.CL de yine bu sezonki gibi oynarsak sanki çok faydalı olur gibi geliyor bana Amrabat. Tabi Tor ve Amrabat önüne alacağımız profil önemli burada.
Min 5-6 maliyet, as sol bek de yapamazsın, yapacaksan al koy.Yasin Özcan var hem atletik hem kafası çalışıyor hem de teknik
bari sözü doğru yazsaydınDursun Özbek düşmanları pusuda bekliyorlar. Basarisiz olsakta saldirsak diye.
Rüzgar kayadan toz alir
Okan ın o düzenden vazgeçeceğine pek ihtimal vermiyorum. Seviyor o ayıboğan tarzı oyunu.ŞL ok ama bu tarz oynadığımız maç sayısı az olacak. Ligde de bu durumda önü çok ofansif yapmak lazım.
Açıkçası ben daha dengeli bir takımın bize daha fazla fayda sağlayacağını düşünüyorum. O yüzden yavaştan üçlü orta saha düzenine geçmemiz taraftarıyım.
Hem Köhn ile dönüşümlü oynar hem de Abdülkerim'i yedekler. Bence yıl sonuna kadar bir şekilde formayı kaparMin 5-6 maliyet, as sol bek de yapamazsın, yapacaksan al koy.