Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şampiyon olacağın belli
cl oynayacağın belli
bütcen belli
hocan belli

hala daha plansızlıkdan acaba iyi topçu düşermi modunda takılacak yönetim bunu bilmeyen yok

onun için hiç ümidimde yok bu seneden

şindiden 8 ve sapbekimiz belli olmalıydı

şudur bizim topçumuz bunu alacağız denmeliydi

boş boş isim yazıyorsunuz

bari sözü doğru yazsaydın
giphy (1).gif

şampiyon olacağın belli
cl oynayacağın belli
bütcen belli
hocan belli

hala daha plansızlıkdan acaba iyi topçu düşermi modunda takılacak yönetim bunu bilmeyen yok

onun için hiç ümidimde yok bu seneden

şindiden 8 ve sapbekimiz belli olmalıydı

şudur bizim topçumuz bunu alacağız denmeliydi

boş boş isim yazıyorsunuz
boey'den gelen 30 milyonun 5-10'una kıyamayıp gittiler sağ bek almadılar düzgün. avrupadan olduk. okan hoca şapkadan tavşanlar çıkarmasa bu sezon şampiyon olmamız bile zordu dursun özbek zihniyetiyle.

boey'den gelen 30 milyonun 5-10'una kıyamayıp gittiler sağ bek almadılar düzgün. avrupadan olduk. okan hoca şapkadan tavşanlar çıkarmasa bu sezon şampiyon olmamız bile zordu dursun özbek zihniyetiyle.

yiyeceğiz adaşım yiyeceğiz başkanı
başka çare yok
çok şımardı tüm başarıyı kendinde biliyor

Okan ın o düzenden vazgeçeceğine pek ihtimal vermiyorum. Seviyor o ayıboğan tarzı oyunu.
Ben de iddiama devam ediyorum, o tarz oyun düzeninde biz Avrupa’da her maç 2-3 yemeye devam ederiz, daha çok atamadığımız sürece de kaybederiz.

Hem Köhn ile dönüşümlü oynar hem de Abdülkerim'i yedekler. Bence yıl sonuna kadar bir şekilde formayı kapar
11 oynamayacaksa öncelik değil.

Öncelik sıralaması :

Sağ bek
Orta saha
Mertens’in halefi
Yedek forvet/sol bek
Kanat

yiyeceğiz adaşım yiyeceğiz onu başka çare yok
çok şımardı tüm başarıyı kendinde biliyor
iki sezon şampiyon olduysak erden timur mantalitesiyle olduk zaten. taraftarda erden timura güvendiği için seçim zamanı dursun özbek tarafında olmuştu. fenerbahçe'nin rus ruleti oynadığı sezonda, saçma sapan işler yapıp fenere kupayı verirse o zaman dursun özbek düşünsün.

bu sefer rakipler birde bizi ciddiyede alacak
öyle bir sorunda var
Almamış hallerinde bile 2 yemediğimiz tek maç Kopenhag maçı

Stoper bölgesi de takımın en iyi yeri yani ama o kadar çok geçiş yiyoruzki olmuyor yani dayanmıyor takım

Stoper bölgesi de takımın en iyi yeri yani ama o kadar çok geçiş yiyoruzki olmuyor yani dayanmıyor takım
8 numaramız yok maalesef. kerem demirbay lig için yeteneğiyle bir şey yapıyor ama o temposuyla avrupa kupalarında büyük kara delik bence.

8 numaramız yok maalesef. kerem demirbay lig için yeteneğiyle bir şey yapıyor ama o temposuyla avrupa kupalarında büyük kara delik bence.
Amrabatlı düzenle Kaan Ayhanlı düzen aynı düzen. Buradaki problem oyuncu değil takımın kopukluğu.

Öndeki 4lü ile arkadaki 6lı kopuk oynuyor ve her top kaybında tehlikeli geçiş yiyoruz.

Amrabat Lucaslı düzende 8 yok zaten iki oyuncu da ne playmaker ne de oyunu yönlendirecek adamlar, birisi çok iyi presçi diğeri sert ve top kapması yüksek bir adam.

ben hocayı anlıyorum
ft hocadan büyük takım mentality yüklemeye çalışıyor

aslında doğruda yapıyor
ben destekliyorum bu hususda hocayı
münih maçında staddaydım allianz arenada bayernliler çok fena övüyordu bizi
çok çok gurur duydum o gece takımımla

ama bu işte ince bir çizgi var o da enayilik ile delilik arasında geçen sene yanlış kadro ile enayi olduk biraz

bu sene doğru kadro ile delilik evresine gwçmeliyiz

ama torreiranın yanında iki tane şahane ortasaha bir tane şahane bir sağbek
topfit bir icardi ile anca olur bu delilik

yoksa bu oyun stiliyle rezil oluruz

Fenerbahce senelik 10 milyon euro maas mi teklif etmis Ilkay'a? Oyle haberler dolasiyor da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt