Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.

Moderatör tarafında düzenlendi:
H.Yürekli:''Kerem Aktürkoğlu 13-14 milyon euro civarinda para kazandıracak.''

H.Yürekli:''Galatasaray'da Zaha ayrılacak.Talipleri var.Tete de ayrılabilir''

H.Yürekli:''Nelsson ve Davinson'dan da biri ayrılacak.İkisinin de talipleri var.''
Mehmet Özbek değil. Dursun Özbek bana bırakın demiş. Daha sonra Seten yorum yaptı Mehmet Özbek Alanya'da oturuyor o halleder diye mi dedi?

H.Yürekli:''Nelsson ve Davinson'dan da biri ayrılacak.İkisinin de talipleri var.''

H.Yürekli:''Oğuz Aydın transferini 'Mehmet Özbek bana bırakın ben çözeceğim' dedi.''
Bu soksok özbek in birde oğlu vardı scout tripleri atan iyice çiftliğe çevirecekler yine transferi

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

H.Yürekli:''Oğuz Aydın transferini 'Mehmet Özbek bana bırakın ben çözeceğim' dedi.''
Yine peydahlandı bu M.Özbek

314

Mehmet sanki Messiyi cozecen

Kimseyi satmayın .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uğur Karakullukçu: "Marcao'nun satış bedelini öğrendikten sonra Erden Timur, Dursun Özbek'e gidip, "Bundan sonra her şeyi ben yapacağım" dedi mi, demedi mi? Oliveira'nın 4 yıllık kontratını yapan da Cenk Ergün!

H.Yürekli''Okan hoca geçen yaz Amrabat'ı çok istemişti ama şu anda o kadar sıcak bakmıyor.Manchester performansı kafada soru işareti bıraktı.''

Şimdi tepkileri azaltma çabasıyla saçma sapan adamlara eşek yüküyle para verip transfer edecekler diye korkuyorum.

seten i bilmem

haluk mehmet özbek dedi
Yanlış diyorsun şu an bir daha dinledim sen de dinle istersen. İbrahim Seten diyor ki " Oğuz ile alakalı onu bana bırakın demiş daha sonra Haluk Yürekli başkan diyor sonra Seten Dursun Özbek diye teyitliyor ondan sonra Mehmet Özbek orada yaşıyor falan acaba o mu yapacak diye yorum yapıyorlar bir daha dinlersen sen de.

Yanlış diyorsun şu an bir daha dinledim sen de dinle istersen. İbrahim Seten diyor ki " Oğuz ile alakalı onu bana bırakın demiş daha sonra Haluk Yürekli başkan diyor sonra Seten Dursun Özbek diye teyitliyor ondan sonra Mehmet Özbek orada yaşıyor falan acaba o mu yapacak diye yorum yapıyorlar bir daha dinlersen sen de.

Dursun bana bırakın demis

Mehmet Özbek de devreye girip ben bitirebilirim flan demis iste

dedikleri bu

alanyaspor a yakınmıs m.özbek turizm faaliyetleri dolayısıyna

bu sebeple ben bu isi hallederim demis ,haluk un istihbarati bu yönde
Mehmet Ozbek ne alaka yav daha gecen gun Dursun dedi ya onun bir gorevi olmayacak diye. Sirketlere bakiyormus.

dursun 1 sene işleri batırmadan devam edebilirse güzel olur sonra yolcu ederiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt