- 4 Ağustos 2009
- 90.069
- 70.934
- 5.188
.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu gercek mi?
Mehmet Özbek değil. Dursun Özbek bana bırakın demiş. Daha sonra Seten yorum yaptı Mehmet Özbek Alanya'da oturuyor o halleder diye mi dedi?H.Yürekli:''Kerem Aktürkoğlu 13-14 milyon euro civarinda para kazandıracak.''
H.Yürekli:''Galatasaray'da Zaha ayrılacak.Talipleri var.Tete de ayrılabilir''
H.Yürekli:''Nelsson ve Davinson'dan da biri ayrılacak.İkisinin de talipleri var.''
Bu soksok özbek in birde oğlu vardı scout tripleri atan iyice çiftliğe çevirecekler yine transferiH.Yürekli:''Kerem Aktürkoğlu 13-14 milyon euro civarinda para kazandıracak.''
H.Yürekli:''Nelsson ve Davinson'dan da biri ayrılacak.İkisinin de talipleri var.''
H.Yürekli:''Oğuz Aydın transferini 'Mehmet Özbek bana bırakın ben çözeceğim' dedi.''
Mehmet Özbek değil. Dursun Özbek bana bırakın demiş. Daha sonra Seten yorum yaptı Mehmet Özbek Alanya'da oturuyor o halleder diye mi dedi?
Yine peydahlandı bu M.ÖzbekH.Yürekli:''Kerem Aktürkoğlu 13-14 milyon euro civarinda para kazandıracak.''
H.Yürekli:''Oğuz Aydın transferini 'Mehmet Özbek bana bırakın ben çözeceğim' dedi.''
Mehmet sanki Messiyi cozecenH.Yürekli:''Kerem Aktürkoğlu 13-14 milyon euro civarinda para kazandıracak.''
Satacaz alacaz ekonomiye can verecezKimseyi satmayın .
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yanlış diyorsun şu an bir daha dinledim sen de dinle istersen. İbrahim Seten diyor ki " Oğuz ile alakalı onu bana bırakın demiş daha sonra Haluk Yürekli başkan diyor sonra Seten Dursun Özbek diye teyitliyor ondan sonra Mehmet Özbek orada yaşıyor falan acaba o mu yapacak diye yorum yapıyorlar bir daha dinlersen sen de.seten i bilmem
haluk mehmet özbek dedi
Yanlış diyorsun şu an bir daha dinledim sen de dinle istersen. İbrahim Seten diyor ki " Oğuz ile alakalı onu bana bırakın demiş daha sonra Haluk Yürekli başkan diyor sonra Seten Dursun Özbek diye teyitliyor ondan sonra Mehmet Özbek orada yaşıyor falan acaba o mu yapacak diye yorum yapıyorlar bir daha dinlersen sen de.
Mehmet Ozbek ne alaka yav daha gecen gun Dursun dedi ya onun bir gorevi olmayacak diye. Sirketlere bakiyormus.alanyaspor a yakınmıs m.özbek turizm faaliyetleri dolayısıyna
bu sebeple ben bu isi hallederim demis ,haluk un istihbarati bu yönde