Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu zaten Erden Timur olmasına rağmen ite kaka kazandı geçen seçimi. Şu durumda yarınseçim olsun eğer kazanırsa Taksim meydanında eşşek gibi anırırım.
Rakip önemli. Mesela rakibi Erden Timur olsaydı kaybederdi. Eşref H olsaydı yine rahat kazanırdı ama bu rekor oy falan olmazdı. Bizim seçimde rakibi, listeler falan önem arz ediyor.

@Serdar Yesildag
şu yönden katılıyorum
kulübün fiili başkanı Erden Timur idi
onun sayesinde elde ettiğimiz başarılar (transferler, şampiyonluklar vs) Dursun başkanlığında olduğu için herkes bu tozpembe havaya aldandı
bugün itibariyle başkanlığı Dursun'a devretmiş oldu
şimdi çıksın o transferleri o maliyetlere yapsın, 40 milyon teklif gelen adamı ikna etsin bakalım
Ya zaten en son Boeyin satışında 18 milyona razıymış Dursun. Adam bikaç satte nerden baksan +15 milyon soktu kasaya. Ama gel gelelim şu kulüpte, kulübe 5 kuruş katkısı olmamış 3-5 tane moronun ağzını kapatamadı gücü yermedi çapı yetmedi. Şu şımarık yalı çocuğuna bıraktı meydanı. Aziz Yıldırım bile çıktı sıfır yetkiyle 2-3 açıklama ile şaftını kaydırdı o yalı çocucuğunun.

De sanctis umarım pioli yada allegri falan getirmez.Gerci allegriye 15 bile versen buraya gelmesi zor ama

2 sene şampiyonluk sonrasında nadas dönemine girmiş bulunuyoruz 3 sene sonra tekrar bi 2 senelik seri yakalarız oyuncuları satıp borçları ödeyelim dükkanı kapatıyoruz.

Bizim kaosla gecirecegimiz ve muhtemelen basarisiz olacagimiz bir sezonda bjknin iyi olmasindan rahatsiz olmam acikcasi

Umarim güclenirler

Fb bu senede asla sampiyon olmamali

Dursun'u savunan varsa gerçekten komik olur. Geçmişi belli, verdiği sözler belli ve bunların hiçbirini yerine getirmediği gün gibi açıkken en ufak savunana şahsen gram saygı duymam. O kişide bana saygı duymasın zaten istemem.

Dursun'u savunan varsa gerçekten komik olur. Geçmişi belli, verdiği sözler belli ve bunların hiçbirini yerine getirmediği gün gibi açıkken en ufak savunana şahsen gram saygı duymam. O kişide bana saygı duymasın zaten istemem.
Savunanlar trollukten ve kufur yemeyi sevdigi icin savunuyor muht

Transfer yapılmasını istemediğim ilk sezon olabilir. Paralar kasada kalsın. Sonraki sezonlarda lazım olur. Nasılsa bu sene şampiyon fala olamayacağız. Boşa para harcamaya gerek yok.

Dursun Özbek denen adamın bu kulübün kapısından içeri girmesi bile faciaydı herkes erden timur hatırana kabul etti şimdi erden timur yoksa durusunun bu camiada kalacağı her dakika zarar ziyan

Ben bugüne kadar hep son dakika erden Timur’un kararı değişir diye bekledim madem artık piyasa Özbek kardeşlere kaldı şimdiden tepkiyi göstermeliyiz

Bu sezon çok büyük bir kaos çıkacak ortalık yangın yeri

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dogru demiş

Erden transferde ikna yönünde başarılı olmuş olabilir ama getirdigi adamlardan tek sanchez tuttu

maliyet hesabında degilim işin sportif katkı olarak

yoksa zaha tete falan onlardan çıkılabilir ama risk aldık barış alper ziyech biraz toparlamasa sıcmıstık

transferde başarısız oldugunu erdende kabul etti ve erdenin transfer işlerini sevdiginide sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt