Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.053
- 101.273
- 5.238
Evet. Hala Belmas ın aldığı adamlar para kazandıran asetler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet. Hala Belmas ın aldığı adamlar para kazandıran asetler
Abi şu yabancı sportif direktör işi çok " özenti " geliyor bana ya.
Rakip önemli. Mesela rakibi Erden Timur olsaydı kaybederdi. Eşref H olsaydı yine rahat kazanırdı ama bu rekor oy falan olmazdı. Bizim seçimde rakibi, listeler falan önem arz ediyor.yahu zaten Erden Timur olmasına rağmen ite kaka kazandı geçen seçimi. Şu durumda yarınseçim olsun eğer kazanırsa Taksim meydanında eşşek gibi anırırım.
Ya zaten en son Boeyin satışında 18 milyona razıymış Dursun. Adam bikaç satte nerden baksan +15 milyon soktu kasaya. Ama gel gelelim şu kulüpte, kulübe 5 kuruş katkısı olmamış 3-5 tane moronun ağzını kapatamadı gücü yermedi çapı yetmedi. Şu şımarık yalı çocuğuna bıraktı meydanı. Aziz Yıldırım bile çıktı sıfır yetkiyle 2-3 açıklama ile şaftını kaydırdı o yalı çocucuğunun.@Serdar Yesildag
şu yönden katılıyorum
kulübün fiili başkanı Erden Timur idi
onun sayesinde elde ettiğimiz başarılar (transferler, şampiyonluklar vs) Dursun başkanlığında olduğu için herkes bu tozpembe havaya aldandı
bugün itibariyle başkanlığı Dursun'a devretmiş oldu
şimdi çıksın o transferleri o maliyetlere yapsın, 40 milyon teklif gelen adamı ikna etsin bakalım
bunlar menemene ekmek banıyorDe sanctis umarım pioli yada allegri falan getirmez.Gerci allegriye 15 bile versen buraya gelmesi zor ama
Rahim koc verebilir belkibunlar menemene ekmek banıyor
getirse bile topcu alamaz
zorRahim koc verebilir belki
Düşmanımın düşmanı dostumdur zaten biz olamıyorsak fener hariç kim olursa olsun fark etmez.Bizim kaosla gecirecegimiz ve muhtemelen basarisiz olacagimiz bir sezonda bjknin iyi olmasindan rahatsiz olmam acikcasi
Umarim güclenirler
Fb bu senede asla sampiyon olmamali
Savunanlar trollukten ve kufur yemeyi sevdigi icin savunuyor muhtDursun'u savunan varsa gerçekten komik olur. Geçmişi belli, verdiği sözler belli ve bunların hiçbirini yerine getirmediği gün gibi açıkken en ufak savunana şahsen gram saygı duymam. O kişide bana saygı duymasın zaten istemem.
biri ali kocun usagi digeri zaten korkup kacti