- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
İsmim Kemal De Sanctis olabilir mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet basarili degilDogru demiş
Erden transferde ikna yönünde başarılı olmuş olabilir ama getirdigi adamlardan tek sanchez tuttu
maliyet hesabında degilim işin sportif katkı olarak
yoksa zaha tete falan onlardan çıkılabilir ama risk aldık barış alper ziyech biraz toparlamasa sıcmıstık
transferde başarısız oldugunu erdende kabul etti ve erdenin transfer işlerini sevdiginide sanmıyorum
evet başarılı degilEvet basarili degil
Yerli monci Mehmet Özbek dururken Erdenin transfer yapmasi dogru olmazdi haklisin
recep sus ya git baska yerde trolluk yap hadiDogru demiş
Erden transferde ikna yönünde başarılı olmuş olabilir ama getirdigi adamlardan tek sanchez tuttu
maliyet hesabında degilim işin sportif katkı olarak
yoksa zaha tete falan onlardan çıkılabilir ama risk aldık barış alper ziyech biraz toparlamasa sıcmıstık
transferde başarısız oldugunu erdende kabul etti ve erdenin transfer işlerini sevdiginide sanmıyorum
Florya ya el sürdürtülmemeli mümkünse geçsin o işleriİlk transfer önemli olacak şimdi, aslında tek konu bu değil de Dursun zaten topun ağzına getirdi durduk yere kendini fırlatılma ihtimali de hiç uzak değil. Saçma sapan birini açıklayamazlar umarım düzgün birine düzgün bir sözleşme ve şartla sahip oluruz yoksa haliyle şu an oluşan tüm endişeler gerçekleşmiş olacak o saatten sonra gelecek eleştirilerle bir tarafı doğrultma ihtimalleri kalmaz.
Daha işin, bankalar birliği, riva ve florya işleri var ki orası daha elzem aslında bakalım neler olacak ama bence her şartta en geç seneye Mayıs seçim olur ve Erden Timur'un kendisi ve tarafı olduğu yönetim kazanır tabii dahil olmak isterse...
bugün 50.veda oldu yeter be adamBen transfer taraftarıyım
Transfer olmadığı için güle güle cimbom
bugün 50.veda oldu yeter be adam
Bence Kemal De Sciglio olmalıİsmim Kemal De Sanctis olabilir mi
bu adam kötü biri degil
angelinodan sonra okan hocanın listesi güven vermiyor malesefYa Erden Timur'a transfer üzerinden giydiriliyor da bu adam kafasına göre mi aldı bu topçuları? Alternafli listeyi Okan Buruk vermedi mi bu adamın eline? Bonservisli adam alamıyorsun, mecburen bu adamlara gidildi. Onayı da Okan Buruk verdi sonuçta. Kafasına göre alıyorum ister oynat ister oynatma mı dedi Erden Timur?
Laf olsun diye söyleniyor bazı şeyler. Hem kendisi alsa bile her topçunun tuttuğu nerede görülmüş? Hem bonservissiz, hem düşük maaş, hem yüksek performans, hem de isimli adam olacak. Özbek ve saz arkadaşları yapar şimdi en optimum işleri.

27 yaşındaki adam nasıl veteran oluyor yahu?Dursun başkanımı tebrik ediyorum. Zaha, Ndombele gibi veteranlara milyonlar harcanmayacaktır bu dönem.