Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dogru demiş

Erden transferde ikna yönünde başarılı olmuş olabilir ama getirdigi adamlardan tek sanchez tuttu

maliyet hesabında degilim işin sportif katkı olarak

yoksa zaha tete falan onlardan çıkılabilir ama risk aldık barış alper ziyech biraz toparlamasa sıcmıstık

transferde başarısız oldugunu erdende kabul etti ve erdenin transfer işlerini sevdiginide sanmıyorum
Evet basarili degil
Yerli monci Mehmet Özbek dururken Erdenin transfer yapmasi dogru olmazdi haklisin

İlk transfer önemli olacak şimdi, aslında tek konu bu değil de Dursun zaten topun ağzına getirdi durduk yere kendini fırlatılma ihtimali de hiç uzak değil. Saçma sapan birini açıklayamazlar umarım düzgün birine düzgün bir sözleşme ve şartla sahip oluruz yoksa haliyle şu an oluşan tüm endişeler gerçekleşmiş olacak o saatten sonra gelecek eleştirilerle bir tarafı doğrultma ihtimalleri kalmaz.

Daha işin, bankalar birliği, riva ve florya işleri var ki orası daha elzem aslında bakalım neler olacak ama bence her şartta en geç seneye Mayıs seçim olur ve Erden Timur'un kendisi ve tarafı olduğu yönetim kazanır tabii dahil olmak isterse...

Dogru demiş

Erden transferde ikna yönünde başarılı olmuş olabilir ama getirdigi adamlardan tek sanchez tuttu

maliyet hesabında degilim işin sportif katkı olarak

yoksa zaha tete falan onlardan çıkılabilir ama risk aldık barış alper ziyech biraz toparlamasa sıcmıstık

transferde başarısız oldugunu erdende kabul etti ve erdenin transfer işlerini sevdiginide sanmıyorum
recep sus ya git baska yerde trolluk yap hadi

İlk transfer önemli olacak şimdi, aslında tek konu bu değil de Dursun zaten topun ağzına getirdi durduk yere kendini fırlatılma ihtimali de hiç uzak değil. Saçma sapan birini açıklayamazlar umarım düzgün birine düzgün bir sözleşme ve şartla sahip oluruz yoksa haliyle şu an oluşan tüm endişeler gerçekleşmiş olacak o saatten sonra gelecek eleştirilerle bir tarafı doğrultma ihtimalleri kalmaz.

Daha işin, bankalar birliği, riva ve florya işleri var ki orası daha elzem aslında bakalım neler olacak ama bence her şartta en geç seneye Mayıs seçim olur ve Erden Timur'un kendisi ve tarafı olduğu yönetim kazanır tabii dahil olmak isterse...
Florya ya el sürdürtülmemeli mümkünse geçsin o işleri

İnşaat parası yok diye ağlamasın Riva'dan 3 ve 4'ncü etaptan toplamda 4.5 milyar TL civarında gelir var tabi Florya'yı peşkeş çekmeye kafayı koyduysa yakın zamanda kokusu çıkacaktır.

Genel kurul hesabı sorana kadar iş bitmiş anlaşmalar imzalanmış olur...

Ya Erden Timur'a transfer üzerinden giydiriliyor da bu adam kafasına göre mi aldı bu topçuları? Alternafli listeyi Okan Buruk vermedi mi bu adamın eline? Bonservisli adam alamıyorsun, mecburen bu adamlara gidildi. Onayı da Okan Buruk verdi sonuçta. Kafasına göre alıyorum ister oynat ister oynatma mı dedi Erden Timur?

Laf olsun diye söyleniyor bazı şeyler. Hem kendisi alsa bile her topçunun tuttuğu nerede görülmüş? Hem bonservissiz, hem düşük maaş, hem yüksek performans, hem de isimli adam olacak. Özbek ve saz arkadaşları yapar şimdi en optimum işleri.

Bu adam toreirayla çimlerde falan yuvarlanamaz

Derhal istifa

images.webp

Dursun başkanımı tebrik ediyorum. Zaha, Ndombele gibi veteranlara milyonlar harcanmayacaktır bu dönem.

Ne oluyor arkadaşlar? Son 2 Şampiyonluk bizi herhalde sarhoş etti kardeşim😂

'Bu sene BJK şampiyon olsun' veya 'Para biriktirmek için transfer yapmayalım' gibi yorumlara gözlerim inanamıyor.

Duygusal düşünmeyeceğim. Mutlaka bazı olumsuz sonuçlar olacaktır. Bu inkar edilemez. Ama bu 15 Anadolu kulübüne karşı kazanamayacak kadar güçlü olmadığımız anlamına gelmiyor. Derbiler her zaman fifty fifty olur. Bunu her sene gördük.

En kötü senaryo diyelim: Kötü transfer yönetimi/ Yönetimdeki yanlış aktörler. Bir başkanlık seçimi ile her zaman toparlanabiliriz.

İcardi sinirden duvarları yumrukluyodur şimdi. Bu adam sırf Erden Timur'a destek olabilmek için ülkenin en zengin ailesini karşısına aldı normal bir tepki beklemiyorum İcardi'den. Ayrılmak isterse de şaşırtıcı olmaz benim için.

Ya Erden Timur'a transfer üzerinden giydiriliyor da bu adam kafasına göre mi aldı bu topçuları? Alternafli listeyi Okan Buruk vermedi mi bu adamın eline? Bonservisli adam alamıyorsun, mecburen bu adamlara gidildi. Onayı da Okan Buruk verdi sonuçta. Kafasına göre alıyorum ister oynat ister oynatma mı dedi Erden Timur?

Laf olsun diye söyleniyor bazı şeyler. Hem kendisi alsa bile her topçunun tuttuğu nerede görülmüş? Hem bonservissiz, hem düşük maaş, hem yüksek performans, hem de isimli adam olacak. Özbek ve saz arkadaşları yapar şimdi en optimum işleri.
angelinodan sonra okan hocanın listesi güven vermiyor malesef

simdide sag beke gecen seneki elemanı alalım diye tutturmus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt