Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun ve yönetimin yemek yediğini bildirmek ülkede habercilikte rekabeti bitirecek bir başarı harbiden

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vecinoya gelene kadar parades peşinde koştukları icin direk hatalılar

sezon bitti en önemli bölge ilk transfer yapılacak bölge 8 numaraydı
Okan istediyse almak için uğraştı, alamadı, bu onu hatalı yapmaz. Torreira'yı almak Erden Timur'a yazmaz mesela benim nazarımda, 6 milyona almak Erden Timur başarısıdır. Icardi'yi bu şartlarla getirmesi başarıdır.

Angelino+seferovic+midsjo+yusuf+ross+tete hatta mata +ndombele+aurier,carlos,sergio vs

Bons olarak fazla girmedi diye bakıyoruz ama angelinodan 4m zarar ettin 6 ayda,ndombeleden 3.5,seferovic yine 2-3 civarı vardır,aurierle vinicius yine 2-3 zarardasın,yusuftan 6 zarardasın,rosstan 2,teteden tek sezonda 5-6 zarar ettin,mataya boşa para verdin,midsjoden yine zarar ettin,sergiodan sadece bu sene 2.75 zarar ettin toplam maliyeti saymıyorum

Rakam fecaat

Zaha ve ziyech de aslında bekleneni vermedi ama yine skor yaptıkları için zarar demiyorum
Bu ne biçim yorumdur yahu. Futbol yapısı gereği tutan ve tutmayan oyuncuların olacağı bir yapı. Avrupa'da bir sürü takım tonlarca oyuncu alıp, sıfır faydalanma ile gönderiyor. Yazdığın oyuncularında aurer hariç hepsinde de bir şekilde fayda sağladık. Birisi kritik anda maç aldı. Roos ile Yusuf hala genç oyuncular. Fener irfancana 11 milyon Euro ve tonla para verdi. İlk defa bu sezon fayda sağladi. Art niyetli biri oldugunu düşünüyorum. Bence vazgeç.

Gündemi değiştirmek için bi kaç tane oyuncu ismi üfürecekler. Bizim muhabirler bi kaç saate girmeye başlar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bellingham + Lamine Yamal Galatasaray formasını giyip imza için havalimanına inse yine de gönlüm ferahlamaz. Bu adamların yapacağı hiçbir şeye güvenmiyorum çünkü. Ama çoğunluğu bir şekilde uyutacaklar. Üstelik ipe sapa gelmez transferlerle.

Sokarım sana bağlama

Uza
risa-babanne.gif

Okan istediyse almak için uğraştı, alamadı, bu onu hatalı yapmaz. Torreira'yı almak Erden Timur'a yazmaz mesela benim nazarımda, 6 milyona almak Erden Timur başarısıdır. Icardi'yi bu şartlarla getirmesi başarıdır.
problem okan hocanın listede mi yönetimde mi bilemem
listenin başı okan hocanın sualleriyle belliydi sanırım ya da fırsat olarak görüldü bu adam

Bu ne biçim yorumdur yahu. Futbol yapısı gereği tutan ve tutmayan oyuncuların olacağı bir yapı. Avrupa'da bir sürü takım tonlarca oyuncu alıp, sıfır faydalanma ile gönderiyor. Yazdığın oyuncularında aurer hariç hepsinde de bir şekilde fayda sağladık. Birisi kritik anda maç aldı. Roos ile Yusuf hala genç oyuncular. Fener irfancana 11 milyon Euro ve tonla para verdi. İlk defa bu sezon fayda sağladi. Art niyetli biri oldugunu düşünüyorum. Bence vazgeç.
Bana yakın tarihten başarısız diye nitelendirdiğin 8-10 tane transfer sayarmısın

Senin bakış açının ne kadar yanlış olduğunu senin bakış açınla ortaya koyayım

Son 25 yıla bakıyorum.

Toplasan 2 tane iyi başkan iki tane iyi yönetim vardır.

Bir kaç kişinin önderliğinde bu kadar başarılı olmuşuz bayağı bayağı şahıslar olmasa ne olurduk meçhul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt