- 6 Eylül 2014
- 93.201
- 64.144
- 4.488
Yemek yemek bir ihtiyac
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yemek yemek bir ihtiyac
yol al yalamaKendi anlattma bana. Yalamadigin yer kalmadı.
hoca fatih terim başkan burak elmas döneminde evetbirileri erdensiz ligi 13. bitirdigimizi hatirlatsin bazi taraftarlara!
Okan istediyse almak için uğraştı, alamadı, bu onu hatalı yapmaz. Torreira'yı almak Erden Timur'a yazmaz mesela benim nazarımda, 6 milyona almak Erden Timur başarısıdır. Icardi'yi bu şartlarla getirmesi başarıdır.Vecinoya gelene kadar parades peşinde koştukları icin direk hatalılar
sezon bitti en önemli bölge ilk transfer yapılacak bölge 8 numaraydı
Bu ne biçim yorumdur yahu. Futbol yapısı gereği tutan ve tutmayan oyuncuların olacağı bir yapı. Avrupa'da bir sürü takım tonlarca oyuncu alıp, sıfır faydalanma ile gönderiyor. Yazdığın oyuncularında aurer hariç hepsinde de bir şekilde fayda sağladık. Birisi kritik anda maç aldı. Roos ile Yusuf hala genç oyuncular. Fener irfancana 11 milyon Euro ve tonla para verdi. İlk defa bu sezon fayda sağladi. Art niyetli biri oldugunu düşünüyorum. Bence vazgeç.Angelino+seferovic+midsjo+yusuf+ross+tete hatta mata +ndombele+aurier,carlos,sergio vs
Bons olarak fazla girmedi diye bakıyoruz ama angelinodan 4m zarar ettin 6 ayda,ndombeleden 3.5,seferovic yine 2-3 civarı vardır,aurierle vinicius yine 2-3 zarardasın,yusuftan 6 zarardasın,rosstan 2,teteden tek sezonda 5-6 zarar ettin,mataya boşa para verdin,midsjoden yine zarar ettin,sergiodan sadece bu sene 2.75 zarar ettin toplam maliyeti saymıyorum
Rakam fecaat
Zaha ve ziyech de aslında bekleneni vermedi ama yine skor yaptıkları için zarar demiyorum
o yata yapılması gereken muamele
dursun özbeki cekip ceviren ne konusmasi gerektigini gerektigi zamanda dur dedittiren profildi erden timur, küfürle takimdan gitmezse bende bisey bilmiyorum. kendi ayagina skti dursun baskan!hoca fatih terim başkan burak elmas döneminde evet
Bellingham + Lamine Yamal Galatasaray formasını giyip imza için havalimanına inse yine de gönlüm ferahlamaz. Bu adamların yapacağı hiçbir şeye güvenmiyorum çünkü. Ama çoğunluğu bir şekilde uyutacaklar. Üstelik ipe sapa gelmez transferlerle.Gündemi değiştirmek için bi kaç tane oyuncu ismi üfürecekler. Bizim muhabirler bi kaç saate girmeye başlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sokarım sana bağlama
Uza
problem okan hocanın listede mi yönetimde mi bilememOkan istediyse almak için uğraştı, alamadı, bu onu hatalı yapmaz. Torreira'yı almak Erden Timur'a yazmaz mesela benim nazarımda, 6 milyona almak Erden Timur başarısıdır. Icardi'yi bu şartlarla getirmesi başarıdır.
problem okan hocanın listede mi yönetimde mi bilemem
listenin başı okan hocanın sualleriyle belliydi sanırım ya da fırsat olarak görüldü bu adam
başarısız olursa dursunun kredisi kalmadı erden olayından ötürüdursun özbeki cekip ceviren ne konusmasi gerektigini gerektigi zamanda dur dedittiren profildi erden timur, küfürle takimdan gitmezse bende bisey bilmiyorum. kendi ayagina skti dursun baskan!
Bana yakın tarihten başarısız diye nitelendirdiğin 8-10 tane transfer sayarmısınBu ne biçim yorumdur yahu. Futbol yapısı gereği tutan ve tutmayan oyuncuların olacağı bir yapı. Avrupa'da bir sürü takım tonlarca oyuncu alıp, sıfır faydalanma ile gönderiyor. Yazdığın oyuncularında aurer hariç hepsinde de bir şekilde fayda sağladık. Birisi kritik anda maç aldı. Roos ile Yusuf hala genç oyuncular. Fener irfancana 11 milyon Euro ve tonla para verdi. İlk defa bu sezon fayda sağladi. Art niyetli biri oldugunu düşünüyorum. Bence vazgeç.