- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.993
- 4.338
bct gibi adamların haberlerine değer vermeye devam ettikçe sizinle dalga geçmeye devam edecekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden timur dursundan sonra başkan olur muSon 25 yıla bakıyorum.
Toplasan 2 tane iyi başkan iki tane iyi yönetim vardır.
Bir kaç kişinin önderliğinde bu kadar başarılı olmuşuz bayağı bayağı şahıslar olmasa ne olurduk meçhul
Oyuncu profili tabi ki farklı. Ben orta sahadan gol katkısı alınmaz, kısır kalırız yorumu üzerinden gittim. Kurguyu öyle bir yaparsın ki ön taraftakiler uçar mesela. Tamamen hocanın planına bağlı. Şu oyuncu olmaz, bu oyuncu olmaz gibi yorumlar havada kalıyor o yüzden.Kısmen katılmakla birlikte fred istatistiklerin çok üstünde katkı verdi sakat olmadığı dönem.. Amrabati ben de cok istiyorum ama fred etkisi yapamaz ikisi de başka artısi olur o ayri
irfancan şimanski falan taşıdı işte gol yükünüFred 3 gol, İsmail Yüksek 0 gol. Bunlar beraber oynuyorken en baskın topunu oynuyordu fener. Futbolun tek bir doğrusu yok. Neden kimse diğer yönden bakmıyor anlamam. Kaldı ki yanında Amrabat gibi garantici bir oyuncu olsa Torreira'dan gol katkısı da almaya başlarız. Nzonzi gibi temastan kaçan adam olsa neyse Amrabat bam güm dalan cengaver bir profil. Daha iyisi varsa tabi daha iyisi alınsın itirazım yok.
Nevzata guvenebilir miyizbct gibi adamların haberlerine değer vermeye devam ettikçe sizinle dalga geçmeye devam edecekler
Kendisi istediği ve iyi bir yönetim kurduğu taktirdr açık ara kazanır.Erden timur dursundan sonra başkan olur mu
İster mi sence bundan sonra?Kendisi istediği ve iyi bir yönetim kurduğu taktirdr açık ara kazanır.
Bizim skor olayimiz çok dengeli. Abdülkerim ve davinson bile 10 gol atti. Bu yıl olan direk, net pozisyonları gole çevirme ve icardiye yapılan mobbing de olmasa herhalde çok rahat 100 golü gecerdikirfancan şimanski falan taşıdı işte gol yükünü
bizde mertens kerem barış ziyech icardi
mertens ilk seneki gibi oynasa halimiz haraptı
evet dayı bile iş yaptıBizim skor olayimiz çok dengeli. Abdülkerim ve davinson bile 10 gol atti. Bu yıl olan direk, net pozisyonları gole çevirme ve icardiye yapılan mobbing de olmasa herhalde çok rahat 100 golü gecerdik
ota bka karisiyorlar madem ozaman biz taraftar 2 sene bu cileyi cekmek zorundamiyiz yani? gecen zamani kim geri getirecek? dursun özbek bu secimi kazandiysa, erden timurun sayesinde. aciklamadilar cünkü biliyorlardi bu durum aciga ciksaydi secimden önce, dursun özbek secimi kaybederdi!Kendisi istediği ve iyi bir yönetim kurduğu taktirdr açık ara kazanır.
Mertens zaten kendisini ana planda görmüyor. Röportajin da kendisi rotasyonda olacağını söylemişti. Mertensin nasıl performans vereceğini kestiremiyorum. Artık erden Timur olmadığına göre bakalım nasıl bir kadro kuracagizevet dayı bile iş yaptı
torreirayıya ihtiyac duymadık
seneye mertens 10 numarada direk başlarsa lig sonuna kadar düşebilir en büyük endişem bu
bu sene keremi 10 numarada oynatıp mertensi biraz dinlendirmiştik
İster tabii, konusuna da yazdım 2 sene boyunca bu yönetim ne iş yapmış çıksın açıklasınlar adam başkan değilken başkan gibi iş yaptı, bunun ekmeğini de bugün akbabalar yiyecek.İster mi sence bundan sonra?
İnşallah dediğin gibi olur. İlk defa ben bir Gs yöneticisinin senin, benim gibi Galatasaray ı düşünerek hareket ettiğini gördüm. Allah ömür versin yaşıda genç, baya güzel işler yapar başkan olursa.İster tabii, konusuna da yazdım 2 sene boyunca bu yönetim ne iş yapmış çıksın açıklasınlar adam başkan değilken başkan gibi iş yaptı, bunun ekmeğini de bugün akbabalar yiyecek.
Bu akbabaların kim olduğu ifşa edilmeli tek tek övüyorlar ya Fırat vs şöyle adam diye çıksın söylesin tüm isimleri zira herkes biliyor.
Birini bugün Eşref söyledi, devamı gelmeli.