- 31 Ağustos 2021
- 55.266
- 40.267
- 2.733
var mı böyle piskopatlığın ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl bir piskopatlikvar mı böyle piskopatlığın ?
el kadar çocuğua "SEN DE Mİ SEVMEYENLERDENSİN" gibi şeyler meselaNasıl bir piskopatlik
terbiyesizliğin daniskası - seçiminle fln övünürsün bide "demokrasi şöleni" kalıp lafıyla...Erden Timur'a yayın açmayan GS TV Nevztorch'a açmış
Yuhh
Hayır alıngan değilim çok şükürel kadar çocuğua "SEN DE Mİ SEVMEYENLERDENSİN" gibi şeyler mesela
Gün Ortası her gün canlı yayınlanıyor. Ama nevzat ilk günden konuk edilmiş tuhaf.Erden Timur'a yayın açmayan GS TV Nevztorch'a açmış
Yuhh
Erden Timura yapılanlarla bugün ses çıkarılmazsa şampiyon olamayız
bu öncelikle idrak edilmeli istersen de bruyne al olmaz
istifa etmese dahi öyle bir tepki yemeliki sorumlular, birdaha kimse böyle bi işe yeltenemesinler!!!!
Bunlar yarın okan buruka sonra icardiyede bulaşır şimdiden uyarayım!!!!
Tepki koyun heryerde!
ayneeennn Erden Timur gitti yandik bittik aynen
sen dursun ozbeke guvenmemeye devam et , bi cuzdan sallamasina bakarOguz Aydin herhangi bir takima hayirli olsun o halde
zaten Galatasaray bu durumdayken erden timur gitmisken transfer konusulmasi ne kadar dogru anlamiyorum , Galatasaray kurtarmak yerine oyuncu secin begenin sizsen dursun ozbeke guvenmemeye devam et , bi cuzdan sallamasina bakar
Once saka yapiyorsun sanmsitim da. Baya ciddisin galiba.zaten Galatasaray bu durumdayken erden timur gitmisken transfer konusulmasi ne kadar dogru anlamiyorum , Galatasaray kurtarmak yerine oyuncu secin begenin siz
ben gidiyorum