- 5 Eylül 2014
- 80.133
- 62.795
- 4.283
laflarımı yazıp durmane transferi kardeşim Galatasaray elden gidiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
laflarımı yazıp durmane transferi kardeşim Galatasaray elden gidiyor
10 no dusunmuyorlar mi 38 yaşındaki adam mı geçirecek bütün sezonuGalatasaray transferde sağ bek, 8 numara, kanat ve forvet takviyeleri konusunda çalışmalara başladı.
Ertan Suzgun
Daha onda da gelişme yok.mertens konusu bile net değil. 3 milyon alıyordu.Kaça anlaşılacak.Bana kalsa maç başı anlaşırım ve genç tarafından sağlam bir 10 numara getiririm.Bakalım neler olacak.10 no dusunmuyorlar mi 38 yaşındaki adam mı geçirecek bütün sezonu
ünlü düşünür müsün senlaflarımı yazıp durma
Emirhan'ı istemem Rizespor oyun sistemiyle bizim sistem arasında ciddi fark var bizde başarılı olamaz defansı öne çıkardığımız an arkada patlar.Levent Mercan - FB
Yasin Özcan - BJK
Can Keles - FB/BJK
Oguz Aydin - GS
Emirhan Topcu - ?
@Umut Işık Emirhan bize gelsin
ben okur yazarımünlü düşünür müsün sen
hmmben okur yazarım
birçok sol dergide yazılarım vardır
bilen bilir
Yasini de bizim almamiz lzmLevent Mercan - FB
Yasin Özcan - BJK
Can Keles - FB/BJK
Oguz Aydin - GS
Emirhan Topcu - ?
Levent Mercan - FB
Yasin Özcan - BJK
Can Keles - FB/BJK
Oguz Aydin - GS
Emirhan Topcu - ?
Emirhan'ı istemem Rizespor oyun sistemiyle bizim sistem arasında ciddi fark var bizde başarılı olamaz defansı öne çıkardığımız an arkada patlar.
ben okur yazarım
birçok sol dergide yazılarım vardır
bilen bilir
BJK coktan bitirmis söylentilere göre. Baska ismi gecen kulüp yokYasini de bizim almamiz lzm
Bunlara ek Erencan da gelsin
Oguz ondan daha iyi oyuncu, fark etmezcan keleş trabzona gider
O dönem Konyaspor'un oynadığı oyun planıyla Rizespor'un hiç alakası yok Konya'da defans hattı 30-35 metrede kuruluyordu.ikiside ilhan palut dan çıkma sol stoperler apo ile
redHoca 3lüye dönüyoruz dese,
Muslera
Bissaka Sanchez Apo Kohn
Torreira Amrabat Fofana
Barış Kral Zaha
Kadrosunu kursak ne dersiniz?