Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Amrabat'ı Torreira gidecek diye istiyosak yav :D Şaka 1 yana Lig'de bu 2li ne yapacak yav :D

Kızmayın ama bir dinleyin.
Muhtemelen Erden Timur olayından sonra bizim takımdaki sıkıntı daha fazla ayyuka çıkacak. Gelecek sezon ben 10. hafta da falan lige havlu atacağımızı düşünüyorum. Bir adamın etkisi ile olacak mı diyenler olabilir. Arkadaşlar Kelebek etkisi diye bir kavramı unutuyoruz. Gelecek sezon Avrupa potası için son haftlarda mücadele edeceğimizi düşünüyorum. İki sezondur yakaladığımız ivme "içerideki hainler" tarafından maalesef kaybettirildi.
bunun olmasına izin verecek kadar kötü bir takım yok bence. ki bir de üstüne transfer yapılacak. takım hocaya sırt çevirip maçları salmalı ki öyle bir şey olsun.

yine sonuna kadar yarışta oluruz. tabi sonunda fener de kazanabilir ama yine başa baş geçer son 2 senede olduğu gibi bana göre.

Martialıp ne yapacağız Florya da besleyecek miyiz...

Ya Amrabat'ı Torreira gidecek diye istiyosak yav :D Şaka 1 yana Lig'de bu 2li ne yapacak yav :D
Benim sistem mantıklı işte yaw;

CL’de Torreira-Sofian-İlkay (Mertens kulübe)

Ligde Torreira(Sofian)-İlkay-Mertens

Torreira karnını tutunca Sofian girer.

Ama ne lazım, İlkay’ı Barça’yı ikna etmek lazım 😅

Bjk mourinhodan van bronkhorst'a düşmüş. Vizyon mizyon iyi kekliyor Hasan Arat camiayı.

Yerlerinde olsam Erden Timur'a full yetkili, kulüp mutfak depo anahtarı dahil herşeyiyle ceoluk teklif ederdim. 6 ayda toparlardı kargaları.

Bjk mourinhodan van bronkhorst'a düşmüş. Vizyon mizyon iyi kekliyor Hasan Arat camiayı.

Yerlerinde olsam Erden Timur'a full yetkili, kulüp mutfak depo anahtarı dahil herşeyiyle ceoluk teklif ederdim. 6 ayda toparlardı kargaları.
hasan arat ciddi anlamda burak elmas havası veriyor. ciddi para harcamaları lazım takımı adam etmesi için. bakalım ne yapacak

Erden Timur niye Bjkye gitsin yav adam profesyonel olsa zaten hala bizde salla başı al maaşı takılırdı muadilleri gibi bazen neler okuyoruz anlamıyorum da bu ultra saçma oldu harbiden

Ben İlkay'ı istemiyom kanks yav :D Mesut tarzı 1 transfer olabilir diye :D

İlkay gibi sükse transferlere girmemek lazım bu sene bizimkiler anlaşıp getirene kadar Ali üç milyon fazla verip alır hem eldeki transfer için harcanan zamandan oluruz hem de rakibimizi iki kat güçlendirmiş.

Sessiz ve derinden ismi çıkmamış asker oyuncu alalım boey gibi, bu kim lan desinler ilişmesinler hiç

bjk ve tsnin bizle ve fenerle yarışma ihtimalleri yok en az 2 sene daha

bu 2 senede yapacakları en akıllı şey genç yatırımlar ve gelişecek hoca olur

bilic modeli bir şey deneyebilirdi bjk açık açık feda diyerek

Bu ülkede Gerets ten başka ilk sezonunda şampiyon olan yabancı td varmı son 30 yılda? Bir de defansif futbol oynatan yabancının başarılı olması bir ilk olur herhalde.

Korkmaya gerek yok. Bizi Trabzon hem fb den hem bjk den daha fazla zorlar bu sezon

Pardon Zico varmış. Oda 100 yıl ittirmesiyle anca 70 puan toplayabilmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt