Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.083
- 95.125
- 4.978
mantıklı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mantıklı
Ramos harici iyiDuyduğum kadarıyla hojberg sterling ramos ve moratayı istiyolarmış
bunun olmasına izin verecek kadar kötü bir takım yok bence. ki bir de üstüne transfer yapılacak. takım hocaya sırt çevirip maçları salmalı ki öyle bir şey olsun.Kızmayın ama bir dinleyin.
Muhtemelen Erden Timur olayından sonra bizim takımdaki sıkıntı daha fazla ayyuka çıkacak. Gelecek sezon ben 10. hafta da falan lige havlu atacağımızı düşünüyorum. Bir adamın etkisi ile olacak mı diyenler olabilir. Arkadaşlar Kelebek etkisi diye bir kavramı unutuyoruz. Gelecek sezon Avrupa potası için son haftlarda mücadele edeceğimizi düşünüyorum. İki sezondur yakaladığımız ivme "içerideki hainler" tarafından maalesef kaybettirildi.
Dm lütfenArkadaşlar hesabım satılıktır
Ciddi alıcılar bekliyorum
Benim sistem mantıklı işte yaw;Ya Amrabat'ı Torreira gidecek diye istiyosak yavŞaka 1 yana Lig'de bu 2li ne yapacak yav
![]()
hasan arat ciddi anlamda burak elmas havası veriyor. ciddi para harcamaları lazım takımı adam etmesi için. bakalım ne yapacakBjk mourinhodan van bronkhorst'a düşmüş. Vizyon mizyon iyi kekliyor Hasan Arat camiayı.
Yerlerinde olsam Erden Timur'a full yetkili, kulüp mutfak depo anahtarı dahil herşeyiyle ceoluk teklif ederdim. 6 ayda toparlardı kargaları.
Erden Timur niye Bjkye gitsin yav adam profesyonel olsa zaten hala bizde salla başı al maaşı takılırdı muadilleri gibi bazen neler okuyoruz anlamıyorum da bu ultra saçma oldu harbidenBjk mourinhodan van bronkhorst'a düşmüş. Vizyon mizyon iyi kekliyor Hasan Arat camiayı.
Yerlerinde olsam Erden Timur'a full yetkili, kulüp mutfak depo anahtarı dahil herşeyiyle ceoluk teklif ederdim. 6 ayda toparlardı kargaları.
Recep cik milletin hesabindanDemek falcao kepazesini de başımıza Erden Timur bela etmiş
:no pans intended:
Ben İlkay'ı istemiyom kanks yavBenim sistem mantıklı işte yaw;
CL’de Torreira-Sofian-İlkay (Mertens kulübe)
Ligde Torreira(Sofian)-İlkay-Mertens
Torreira karnını tutunca Sofian girer.
Ama ne lazım, İlkay’ı Barça’yı ikna etmek lazım![]()
İlkay gibi sükse transferlere girmemek lazım bu sene bizimkiler anlaşıp getirene kadar Ali üç milyon fazla verip alır hem eldeki transfer için harcanan zamandan oluruz hem de rakibimizi iki kat güçlendirmiş.Benim sistem mantıklı işte yaw;
CL’de Torreira-Sofian-İlkay (Mertens kulübe)
Ligde Torreira(Sofian)-İlkay-Mertens
Torreira karnını tutunca Sofian girer.
Ama ne lazım, İlkay’ı Barça’yı ikna etmek lazım![]()
Kim bu çıtır
Bu kadroya sanki tek ihtiyaçmış gibi iki adama 23 milyon basmak büyük saçmalıktı. Kadroları ciddi yeniden yapılanma istiyor.hasan arat ciddi anlamda burak elmas havası veriyor. ciddi para harcamaları lazım takımı adam etmesi için. bakalım ne yapacak