Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.731
- 15.420
- 2.323
Çık, Çek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burhan can; Galatasaray İlkay ile anlaşmak üzere, İlkay Galatasaray'da oynamanın zamanı geldigini düşünüyormus. Galatasaray Batshuayi ile Mertens aracılığı ile temas kurmuş. Bir canlı yayında söylemiş Burhancan.
Ekleme yapayım. Yedek forvet için Wegorst'ta düşünülüyormus Burhana göre
Taş yağdırırlar aziz dostumKadehleri sıra sıra dizeyim..
Gördüm ahbab maalesefbizim taraftar da cıvkını çıkardı iyice. okan hocanın konusuna bir bak videolara
Çok kötüyüm Gökhan beyTaş yağdırırlar aziz dostum
adamın halinden belli bir acelesi var. ampır ampır konuşuyorlar bir deBu milletteki foto video hastalığı nedir yahu çıldırmışlar.
Mutluluğunu ez , sokaklarda biraz yanlız gez , toparla kendini , bugünlerde sana ihtiyaç varÇok kötüyüm Gökhan bey
Kafama sıkmam olası bugün
sokak hayvanına sevgi gösterir gibi sevgi gösterme uğraşındalar.Gördüm ahbab maalesefMesafeler konusunda iyi değiliz, kişisel alan nedir pek bilinmiyor
Ayrıca Victor haklı yani, aileye saldırı ve hakaret ne demek ya![]()
Çok temel bir mevzu aslında, okullarda da anlatılıyor ama işte...sokak hayvanına sevgi gösterir gibi sevgi gösterme uğraşındalar.
sevgi gösterme bahanesi altında meşrulaştırıyorlar bir de. La karısını, çocuğunu döven adam da sorsan sevdiği için yapıyordur.Çok temel bir mevzu aslında, okullarda da anlatılıyor ama işte...
Kişisel alan: Aile üyeleri ve arkadaşlar için belirlenen alandır. Kişilere fiziksel olarak 120 santim ve aşağısındaki mesafelere girildiğinde kişisel alanına girmişsiniz diyebiliriz. Artık mahrem alanına 45 santim kalmıştır. 45 santim ile 120 santim (1,2 metre) arasındaki 75 santimlik alana kişisel alan diyoruz.
Kaynak: MEB
Sakin olsevgi gösterme bahanesi altında meşrulaştırıyorlar bir de. La karısını, çocuğunu döven adam da sorsan sevdiği için yapıyordur.
sakinimSakin ol
Tamamen katılıyorum, noktasına virgülünesevgi gösterme bahanesi altında meşrulaştırıyorlar bir de. La karısını, çocuğunu döven adam da sorsan sevdiği için yapıyordur.
İcardi hallederGriezman için kimi devreye sokacağız ?
Arda var takım arkadaşı. Ndombele var milli takımdan arkadaşı. Torreira var Atletico'dan takım arkadaşı.
Ramosu ismi şekilli ya kadro iyi gözüksün diye yazdım hem freeromosunu sokim
YokGöğsünüzün daraldığını biliyoruz
Olay ne acaba? Hırsızlık falan mı yoksa cinsel taciz falan mı? Sanırım taciz falan var yoksa bu kadar sinirlenmezdi adam.Bu Victor olayı ciddi galiba, epey kızmış olmalı ki böyle bir şey paylaşmış. Bilemedim, futbolcu aileleri için yeterli güvenlik sağlanamamış anladığım.