Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhan can; Galatasaray İlkay ile anlaşmak üzere, İlkay Galatasaray'da oynamanın zamanı geldigini düşünüyormus. Galatasaray Batshuayi ile Mertens aracılığı ile temas kurmuş. Bir canlı yayında söylemiş Burhancan.

Ekleme yapayım. Yedek forvet için Wegorst'ta düşünülüyormus Burhana göre

sokak hayvanına sevgi gösterir gibi sevgi gösterme uğraşındalar.
Çok temel bir mevzu aslında, okullarda da anlatılıyor ama işte...

Kişisel alan: Aile üyeleri ve arkadaşlar için belirlenen alandır. Kişilere fiziksel olarak 120 santim ve aşağısındaki mesafelere girildiğinde kişisel alanına girmişsiniz diyebiliriz. Artık mahrem alanına 45 santim kalmıştır. 45 santim ile 120 santim (1,2 metre) arasındaki 75 santimlik alana kişisel alan diyoruz.

Kaynak: MEB

Çok temel bir mevzu aslında, okullarda da anlatılıyor ama işte...

Kişisel alan: Aile üyeleri ve arkadaşlar için belirlenen alandır. Kişilere fiziksel olarak 120 santim ve aşağısındaki mesafelere girildiğinde kişisel alanına girmişsiniz diyebiliriz. Artık mahrem alanına 45 santim kalmıştır. 45 santim ile 120 santim (1,2 metre) arasındaki 75 santimlik alana kişisel alan diyoruz.

Kaynak: MEB
sevgi gösterme bahanesi altında meşrulaştırıyorlar bir de. La karısını, çocuğunu döven adam da sorsan sevdiği için yapıyordur.

ifb o sene bu sene diyor her yıl,
Trabzon 30 yıl şampiyon olamadı öyle diye diye
Ayrıca astroloğun biri ifb 20 yıl daha şampiyon olamayacak diyor 🤓🤓

Bu Victor olayı ciddi galiba, epey kızmış olmalı ki böyle bir şey paylaşmış. Bilemedim, futbolcu aileleri için yeterli güvenlik sağlanamamış anladığım.
Olay ne acaba? Hırsızlık falan mı yoksa cinsel taciz falan mı? Sanırım taciz falan var yoksa bu kadar sinirlenmezdi adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt