Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizi bilmem de ben Sanchez'e %100 fit olamıyorum ya her an bişey yapacakmış gibi hissediyorum maç içinde. En son chedjou da böyle hissediyordum

Casemiro ve Gündogan mükemmel olurdu yav. Tam da aradigimiz adamlar.

Casemiro ------ Torreira

--------Gündogan---------

Oyssshh

Muazzam olurdu.
Casemiro DMC
Lucas box2box (daha çok verim alırız hem)
Gündoğan'ın ise kalitesi yeter. Bu yaştaki Mertens nasıl katkı verdiyse, 33 yaşındaki Gündoğan donunda sallar ligi.

Casemiro muhakak alınmalı.
Gündoğan yerine belkide genç yetenekli birisi de olabilir.

Ha Gündoğan için o +1 mavi pasaport / türk asıllı kontenjanı kullanabiliriz, Kerem yerine. O da güzel bir olay tabiki. Böylece İlkay +10 yabancı + 2 yedek yabancı hakkımız olur.

Bitik ve yasi yüksek adam alinmamali. Avrupada basari istiyorsak, fizigi yerinde ve karsilik verebilen adamlar lazim.

11 kurasım geldi.

Muslera
Yan Couto-Nelsson-Sanchez-Köhn
Thuram-Torreira-Berge
Ziyech-Icardi-Barış

Bize ozellikle topla da ilerleyebilen bir orta saha gerek. Pasor ozellikleri de cok iyi olmali. Sirf DMC'de oynayip isin ofansif yonune karismayan bir eleman istemiyoruz.

Bize ozellikle topla da ilerleyebilen bir orta saha gerek. Pasor ozellikleri de cok iyi olmali. Sirf DMC'de oynayip isin ofansif yonune karismayan bir eleman istemiyoruz.
1716967168634.webp

Muazzam olurdu.
Casemiro DMC
Lucas box2box (daha çok verim alırız hem)
Gündoğan'ın ise kalitesi yeter. Bu yaştaki Mertens nasıl katkı verdiyse, 33 yaşındaki Gündoğan donunda sallar ligi.

Casemiro muhakak alınmalı.
Gündoğan yerine belkide genç yetenekli birisi de olabilir.

Ha Gündoğan için o +1 mavi pasaport / türk asıllı kontenjanı kullanabiliriz, Kerem yerine. O da güzel bir olay tabiki. Böylece İlkay +10 yabancı + 2 yedek yabancı hakkımız olur.

Güzel olurdu ama Casemiro muhtemelen Araplara gidecek. Gündogan da Barca'da kalir gibi, malum Flick geliyor.

Ama bu tarzda futbolcular almaliyiz kesinlikle. Torreira'dan daha iyi bir box-to-box bulamayiz zaten.

osye alınması gereken iki herif:

atalanta'dan ederson
psv'den veerman

nuff said

Okan Hoca Lucas'ı nasıl kullanacak ve nasıl bir sistem düşünecek; ona göre bir oyuncu alınmalı / transfer stratejisi belirlenmeli.

Lucas DMC oynar elbette tek 6li sistemde (433/4141) ; ama oraya azman defansif bir DMC bulursak, Lucas'ı biraz daha illerde kullanabilme ihtimali doğar. Ayrica gördük ki, sırf Lucas yetmiyor OS'da, pres ve dinamizm açısından. Acaba Okan Hoca Lucas'ı B2B mu yoksa DMC olarak mi düşünüyor yeni sezonda.

Opsiyon 1:

_____ Lucas
B2B________B2B

Opsiyon 2:

________DMC
__Lucas
______________#10

Arkadaşlar 32 yaşında casemiroya burun mu kıvırıyonuz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orta sahaya Modric profili lazım. Demirbay yerine öyle birini bulursak gol rekorları kırarız.

İmkansız da olsa beklerde de Boey atletizminde iki futbolcu tadından yenmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt