Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.292
- 30.130
- 1.988
Sizi bilmem de ben Sanchez'e %100 fit olamıyorum ya her an bişey yapacakmış gibi hissediyorum maç içinde. En son chedjou da böyle hissediyordum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Casemiro ve Gündogan mükemmel olurdu yav. Tam da aradigimiz adamlar.
Casemiro ------ Torreira
--------Gündogan---------
Oyssshh
İm sorry Adminim.Casemiro falan komik, herif senelik 20 milyon euro kazaniyor. Biraz gecen seneden akillanmak lazim artik her ortaya atilan isimleri ciddiye almayin.
Bize ozellikle topla da ilerleyebilen bir orta saha gerek. Pasor ozellikleri de cok iyi olmali. Sirf DMC'de oynayip isin ofansif yonune karismayan bir eleman istemiyoruz.
Muazzam olurdu.
Casemiro DMC
Lucas box2box (daha çok verim alırız hem)
Gündoğan'ın ise kalitesi yeter. Bu yaştaki Mertens nasıl katkı verdiyse, 33 yaşındaki Gündoğan donunda sallar ligi.
Casemiro muhakak alınmalı.
Gündoğan yerine belkide genç yetenekli birisi de olabilir.
Ha Gündoğan için o +1 mavi pasaport / türk asıllı kontenjanı kullanabiliriz, Kerem yerine. O da güzel bir olay tabiki. Böylece İlkay +10 yabancı + 2 yedek yabancı hakkımız olur.
Veerman da dribbling ozelligi yok, benden ret. Hollanda'dan kimseyi almam o bolge icin bu arada.osye alınması gereken iki herif:
atalanta'dan ederson
psv'den veerman
nuff said
İm sorry Adminim.
İlk nöbetim.
Okan Hoca Lucas'ı nasıl kullanacak ve nasıl bir sistem düşünecek; ona göre bir oyuncu alınmalı / transfer stratejisi belirlenmeli.Bize ozellikle topla da ilerleyebilen bir orta saha gerek. Pasor ozellikleri de cok iyi olmali. Sirf DMC'de oynayip isin ofansif yonune karismayan bir eleman istemiyoruz.
Katılıyorum. Alacaksan:Veerman da dribbling ozelligi yok, benden ret. Hollanda'dan kimseyi almam o bolge icin bu arada.
osye alınması gereken iki herif:
atalanta'dan ederson
psv'den veerman
nuff said
Bence gereksiz bir endise.Sizi bilmem de ben Sanchez'e %100 fit olamıyorum ya her an bişey yapacakmış gibi hissediyorum maç içinde. En son chedjou da böyle hissediyordum
Sizi bilmem de ben Sanchez'e %100 fit olamıyorum ya her an bişey yapacakmış gibi hissediyorum maç içinde. En son chedjou da böyle hissediyordum
Veerman da dribbling ozelligi yok, benden ret. Hollanda'dan kimseyi almam o bolge icin bu arada.