- 5 Eylül 2014
- 84.335
- 70.084
- 4.393
Sevmek çok güzel şeyben olsam küfrederek giderdim. Çocuk yine sakin kalıyor
Aldanmak acı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevmek çok güzel şeyben olsam küfrederek giderdim. Çocuk yine sakin kalıyor
Biz ligde yenilmedik ki önce koparıcazKacirdiklarini da atsa hem SL de gruplari gecmistik hem de Ligi haftalar öncesinden koparmistik bunu da unutmamak lazim.
Sirf Bayern maclarinda 3 tane 100% lük kacirdi
15 milyon euroluk zarar olarak görüyorum kacirdiklarini
he ozaman kalsinBiz ligde yenilmedik ki önce koparıcaz
Hertürlü aynı puanı alacaktık
Kimse sevdigine kufur ederek ayrilmaz.ben olsam küfrederek giderdim. Çocuk yine sakin kalıyor
belese kaptilar o zamanbarça imza attıracak ona
Yok bukadar asist yapmış yeri nasıl dolcakmis. 2 aydır oynamyor 37 Lik mertens iş yaptı barış yaptı.gol sayımız arttiBok gibi oynamasına rağmen ısrarla onu oynatan hocaya sırf onu son 2 ay kesti diye tavır takınan adamdan kurtulacağız inşallah
kaval kemiği ile top istop eden adamı ve o negatif enerjisini takımımda görmek istemiyorum
onun yerine oynayan barış alper x10 kat daha faydalı olduds şampiyon olduk çok şükür
kerem devam oynasaydı şampiyon olamazdık
nelsson'u salıyorsak (kil öyle duruyor - kendiside rahat durmadı gibi şu son olay kapsamında) , Davinson'u tutmak şart.Kerem.A, Nelsson, Davinson, Zaha ve Zaniolo takimdan ayrilmasini bekledigim oyuncular. Tete ve Ziyech de gider gibi. Takimda buyuk bir degisim olacak bence.
BAY 'ı bence tutamayacağız - çok net teklif alacak diye düşünüyorum.muslera
sanchez
apo
torreira
mertens
bay
mertens
ziyech
icardi
bunları tutup geri kalan herkes gidebilir no problem
Yok bukadar asist yapmış yeri nasıl dolcakmis. 2 aydır oynamyor 37 Lik mertens iş yaptı barış yaptı.gol sayımız artti
ben ettimKimse sevdigine kufur ederek ayrilmaz.
hangi konu olduğu önemli değil bsavaşın karşıt yön rehber bellenirse hakikate ulaşılabilir
muslera
sanchez
apo
torreira
mertens
bay
mertens
ziyech
icardi
bunları tutup geri kalan herkes gidebilir no problem
>tek adımda nasıl prof futbol bilgisine sahip olunurhangi konu olduğu önemli değil bsavaşın karşıt görüşü rehber bellenirse hakikate ulaşılabilir
Orda sorun Kerem değil bence bizim taraftardi. Saçma sapan oyunu durdurdularya tamamen mhy yüzünden
ortamı gerende kerem oldu
muslera gibi tavır takınması gerekiyordu herkesin
bomboş şov işine herif değerli oldu yine