Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kacirdiklarini da atsa hem SL de gruplari gecmistik hem de Ligi haftalar öncesinden koparmistik bunu da unutmamak lazim.

Sirf Bayern maclarinda 3 tane 100% lük kacirdi

15 milyon euroluk zarar olarak görüyorum kacirdiklarini
Biz ligde yenilmedik ki önce koparıcaz

Hertürlü aynı puanı alacaktık

Bok gibi oynamasına rağmen ısrarla onu oynatan hocaya sırf onu son 2 ay kesti diye tavır takınan adamdan kurtulacağız inşallah

kaval kemiği ile top istop eden adamı ve o negatif enerjisini takımımda görmek istemiyorum

onun yerine oynayan barış alper x10 kat daha faydalı olduds şampiyon olduk çok şükür

kerem devam oynasaydı şampiyon olamazdık

Kerem.A, Nelsson, Davinson, Zaha ve Zaniolo takimdan ayrilmasini bekledigim oyuncular. Tete ve Ziyech de gider gibi. Takimda buyuk bir degisim olacak bence.

Bok gibi oynamasına rağmen ısrarla onu oynatan hocaya sırf onu son 2 ay kesti diye tavır takınan adamdan kurtulacağız inşallah

kaval kemiği ile top istop eden adamı ve o negatif enerjisini takımımda görmek istemiyorum

onun yerine oynayan barış alper x10 kat daha faydalı olduds şampiyon olduk çok şükür

kerem devam oynasaydı şampiyon olamazdık
Yok bukadar asist yapmış yeri nasıl dolcakmis. 2 aydır oynamyor 37 Lik mertens iş yaptı barış yaptı.gol sayımız artti

Kerem.A, Nelsson, Davinson, Zaha ve Zaniolo takimdan ayrilmasini bekledigim oyuncular. Tete ve Ziyech de gider gibi. Takimda buyuk bir degisim olacak bence.
nelsson'u salıyorsak (kil öyle duruyor - kendiside rahat durmadı gibi şu son olay kapsamında) , Davinson'u tutmak şart.

hem nelsson hem davinson giderse negatif olur

Sanchez - Apokerim hareketli - önde karşılayan ve farklı özellikleri olan bir kombo.

muslera
sanchez
apo
torreira
mertens
bay
mertens
ziyech
icardi

bunları tutup geri kalan herkes gidebilir no problem
BAY 'ı bence tutamayacağız - çok net teklif alacak diye düşünüyorum.
Ziyech ise - olaki ortasahada layığıyı ile transfer yaparsak x3 verimiliği artar.

erden timur etkisinin olmadığı yerde de allahbilir 15 e evet der yönetim BAY için 25-30 bandını zorlayabilecekken belki.

Yok bukadar asist yapmış yeri nasıl dolcakmis. 2 aydır oynamyor 37 Lik mertens iş yaptı barış yaptı.gol sayımız artti

ya tamamen mhy yüzünden

ortamı gerende kerem oldu

muslera gibi tavır takınması gerekiyordu herkesin

bomboş şov işine herif değerli oldu yine

hangi konu olduğu önemli değil bsavaşın karşıt yön rehber bellenirse hakikate ulaşılabilir
maxresdefault.jpg

Kerem gidiyosa Barış'ı satma gibi bir lüksümüz yok. Bu sezon rotasyon oyuncusuydu seneye direkt 11 oyuncusu olacak 1 sene daha kalması şart Barış'ın. Muslera-Davinson-Abdül-Torreira-Barış-Mertens-İcardi bu omurgayı korumak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt