Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 17.898
- 4.715
- 2.278
4-4.5 fitim.oğuz aydın’a ne kadar verilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-4.5 fitim.oğuz aydın’a ne kadar verilir
Peşin verirsek oluru var 4 m euro aralığında net bitiririz çok acil paraya ihtiyaçları varmış.oğuz aydın çok makul.
4m euro civarına bağlanırsa müthiş olur. kendisi de bizi istiyor diye duymuştum. lakin türkiye içinden transferde rakipler olacaktır.
Paşa'dan oyuncu almam ama Yasin'i 4-4.5 arasına isterim hem sol stoper yedekler hem de sol bek oynayabiliyor.Cinerden adam alınmaz yasin ne kdar iyide olsa 7 milyon ne yav nelsonu aldık biz o paraya
Ciner 4 milyona bize gunahını vermez reisPaşa'dan oyuncu almam ama Yasin'i 4-4.5 arasına isterim hem sol stoper yedekler hem de sol bek oynayabiliyor.
Şampiyonlar ligi gruplarına kalırsak 60-70 m euroBeyler, gelirlerimizi (buyuk kalemleri) suraya ozetleyebilecek olan biri yok mu ? (Lig, kupa, CL, forma, sponsorluklar vs..)
vurunca hemen yıkılmayan hızlı bitirici yerli kanat.Peşin verirsek oluru var 4 m euro aralığında net bitiririz çok acil paraya ihtiyaçları varmış.
Şampiyonlar ligi gruplarına kalırsak 60-70 m euro
Sponsor 50 m euro
Kombine + loca = 70 m euro
Emin Bayram'ı 4 m euro bırakır mısın bırakmaz mısın ?Yasin asla 4-5m euro etmez, bizde daha iyisi emin bayram var.
Emin Bayram'ı 4 m euro bırakır mısın bırakmaz mısın ?
Eminim bu sene yeni formatta gelirler hayvan gibi arttıyor o yüzden çok önemli hale geldi.Bundan emin misin (bold kisim) ?
Lig ve yayin gelirleri ?
Yasin 4 etmez diyorsun Emin 12 diyorsun tutarsızlık var.stoke 9m euro verdi, satmadik
en az 12m
Yasin 4 etmez diyorsun Emin 12 diyorsun tutarsızlık var.
Emini bırakmazdım benEmin Bayram'ı 4 m euro bırakır mısın bırakmaz mısın ?
Peki bakalimEminim bu sene yeni formatta gelirler hayvan gibi arttıyor o yüzden çok önemli hale geldi.
Emin zaten kalacak bırakılmaz rotasyonda baya forma şansı verilirEmini bırakmazdım ben