Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konya macinda gol pasini o verdi icardiye. Bizde oyuncu bi mac kötü oynasin hemen cöp oluyor. Köhn iyi oyuncu gelecek sezon ispat edecektir ins.

Önünde onu oynatacak biriyle oynayamadi.. kerem zaten kötüydü 2. Devre- Zaha bireysel takıldı- son haftalarda barış oynadı çok da faydaliydi ama o da oynatabilen bir oyuncu değil..
Köhne burada eksi yazacak olay önünde barış Alper gibi bir azman varken sol taraftan savunma zaafı vermemiz oldu.. Çok uyumlu olamadılar ama ikisi de genç sayılır daha da geliştirebilirler kendilerini..
Burada bir parantez de Abdülkerim ve demirbaya açmak lazım.. Abdülkerim de ciddi savunma zaafı verdi son haftalarda ikisi birden böyle olunca tüm ihale köhne kaldı sanki..Ayriyetten demirbay zaten aradığımız profil değildi arada patlama yapsa da sezonun geneli idarelik oynadı ..
Şu durumda sol bekte Boey gibi bir canavar olmadığı sürece savunma zaafı yaşamamız gayet normal..
Önümüzdeki sezon inşallah gerekli takviyeler yapılırsa Köhnün de performansını artıracağını düşünüyorum..

Önünde onu oynatacak biriyle oynayamadi.. kerem zaten kötüydü 2. Devre- Zaha bireysel takıldı- son haftalarda barış oynadı çok da faydaliydi ama o da oynatabilen bir oyuncu değil..
Köhne burada eksi yazacak olay önünde barış Alper gibi bir azman varken sol taraftan savunma zaafı vermemiz oldu.. Çok uyumlu olamadılar ama ikisi de genç sayılır daha da geliştirebilirler kendilerini..
Burada bir parantez de Abdülkerim ve demirbaya açmak lazım.. Abdülkerim de ciddi savunma zaafı verdi son haftalarda ikisi birden böyle olunca tüm ihale köhne kaldı sanki..Ayriyetten demirbay zaten aradığımız profil değildi arada patlama yapsa da sezonun geneli idarelik oynadı ..
Şu durumda sol bekte Boey gibi bir canavar olmadığı sürece savunma zaafı yaşamamız gayet normal..
Önümüzdeki sezon inşallah gerekli takviyeler yapılırsa Köhnün de performansını artıracağını düşünüyorum..
Demirbayin yerinde sanchezi deneyebilirdi hoca. Ozaman köhn rahatlardi. O profilde oyuncu gerekiyor orta sahaya. Tabi önede katkisi olmali, sanchezin ayagida kötü degil bu yüzden neden hic denemedi anlam veremiyorum.

Twitter'dan Instagram'dan Sara yengemize yüklenmek gerek. Bu kadin ilkayin kafayı yiyordur.

İlkay tamam da Casameira, Varane olacak işler değil yanlış düşünce bu. Ha şöyle olur Ziyehc- Zaha- Sergio- Zaniolo gibilerini satarsın, zaten Ndombele'de gitti. O zaman bu yüksek maaşlı isimler yerine 1 veya 2 tane koyabilirsin Rafa, İlkay, Kovacic, Hojberg vb. gibi.

Sırf ayağı temiz diye stoperleri orta sahada değerlendirme fikrinden vazgeçelim orta saha daha dinamik bir alan.

Köhn defansı harbi felaket göründü ya her maç gol veya asist yapması lazım böyle savunacaksa o bile yetmez gibi gelişir mi bu saatten sonra zor gibi bilmiyorum daha yeni geldi ama fırsat doğarsa değerlendirmek gerek gibi.

Köhn defansı harbi felaket göründü ya her maç gol veya asist yapması lazım böyle savunacaksa o bile yetmez gibi gelişir mi bu saatten sonra zor gibi bilmiyorum daha yeni geldi ama fırsat doğarsa değerlendirmek gerek gibi.
şampiyonlar liginde bu kadar zayıf defansif bir bek takımı patlatır, ha türkiye ligindeki anadolu maçları için yeterli -bjk, fb gibi maçları çıkartamaz-

Sırf ayağı temiz diye stoperleri orta sahada değerlendirme fikrinden vazgeçelim orta saha daha dinamik bir alan.
Katılıyorum, stoperler yüzü dönük oynamayı sever orta saha oyuncusuysa 360 derecelik alana hakim olması gerekir.

En basit örneği Djiku'dur bizim maçta kırmızı yiyeceği hafta boyunca konuşuldu ki yedi tesadüf değil 22'de görmese 30'da 40'da yine saçma hareket yapıp görecekti.

Angelino için de aynısı söyleniyodu

Os da paredes olsa,önünde savunması iyi biri olsa,sol stoper hızlı biri olsa iyi oynar diye

Mus
Boey davi alaba hüsnü
Barış toreira paredes rashica
Mertens ikardi

Her açığını sol stoper,os,sol açık kapatacaksa sen bile sırıtmazdın

İyi kadroyla en fazla defolarını fazla göstermezsin köhnün,defosu gözükmesin diye kadro şekillendireceğin biri değil köhn

takımı küme düştü. en azından kiralık denenebilir mi?

Bize atletik, hızlı, çevik aynı zamanda pres makinası olan adamlar lazım orta sahadaysa koşucu, presci, dripling gücü yüksek, öne top taşıyabilen, mücadeleci oyuncular gerekiyor.

GOqh7S9W4AAY3ID

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt