Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelen 24. şampiyonluğumuz sonrası şu şekilde takılıyoruz biz yav :D
images

Angelino için de aynısı söyleniyodu

Os da paredes olsa,önünde savunması iyi biri olsa,sol stoper hızlı biri olsa iyi oynar diye

Mus
Boey davi alaba hüsnü
Barış toreira paredes rashica
Mertens ikardi

Her açığını sol stoper,os,sol açık kapatacaksa sen bile sırıtmazdın

İyi kadroyla en fazla defolarını fazla göstermezsin köhnün,defosu gözükmesin diye kadro şekillendireceğin biri değil köhn

Artısini eksisini yazmışım cımbızla cümle çekip yorumluyorsun.. Ayriyetten benimki bir temenni kadro çok iyi olursa köhn şov yapar demedim zaten.. Köhnün bariz gelişmesi gerekiyor ve ben gelişeceğini düşünüyorum

2-0'dan sonra şampiyonluk heyecanı, şampiyon ilan edilmeden geldi gecti bende. Sadece dün aksam büyülendim. Güzel kutlamaydı.

Ama alistik artık. Sadece CL maci kesiyor bizi yav. Çeyrek final görüp öyle bir maçta zevkten kudurmak nefis olur.

Varane ismini kim ortaya atti?

Ne alaka olm

Katılıyorum, stoperler yüzü dönük oynamayı sever orta saha oyuncusuysa 360 derecelik alana hakim olması gerekir.

En basit örneği Djiku'dur bizim maçta kırmızı yiyeceği hafta boyunca konuşuldu ki yedi tesadüf değil 22'de görmese 30'da 40'da yine saçma hareket yapıp görecekti.
Sanchez rahat orta sahada oynar o kabiliyet var onda. Hani avrupa maclarda kaan oynayacagina sanchezi deneyebilirdi. Kaan bile görevini yerine getirdi. Ha o demek olmuyorki yeni sezona orta saha gerekmiyor diye.

Khepren'i şöyle 15'e falan bitirebilsek keşke. Ama bize düşmez sanmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt