Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Assignon Sanchez Apo Kohn
Torreira Thuram
Zanio ilkay Baris
İcardi

Hayal kuralim.

İlkayin eşi Sara Arfaoui değişik bir insan. Sık sık da bizim medyada haber olmus.Sıkıntılı bir tip. Barcelonaya gitmek istememiş. İlkay manchesterda iken de orada kalmayı istememiş. Yemekler kötü demiş. Ocak ayında bir roportaj vermiş. İlkayin bir kariyeri var ama benimde kariyerim var. 6 dil biliyorum demiş. Kadın barcelonaya gitmek istememiş. Kadın yüzünden Barcelonadan ayrılabilir. PSG maçı sonrası attığı tweet'le de gündem olmuştu. Bir roportajinda da Manchesteri özlediğini söylemis. Sara hakkındaki Haber linklerini paylaşıyorum.

Yenge İspanya'yi istemiyormuş

Bu geçen senenin haberi. Çocuğunu Türkiye'de dogurmak istiyor

Eski bir haber. Türkçesini ilerletmis. Yenge Türkiye'yi sevmiş. Mantı ve dondurmaya bayılmış. Model olduğu için Türkiye'de iş bulabilir

İstanbul'da para derdi olmayıp mutsuz olma ihtimali çok az.

İlkayin Türkiye'de baya yatırımı varmış. Geçen sene İstanbul'dan yalı almış. Dekorunu eşi yapacakmis. Mesuta komsu olmuş. Yine Balıkesir'de 28 milyon TL'ya eski SGK binasini almış. Yerine ofis ve AVM yapmak için. Yine 2019'da bir zeytinlik alan ve villa satın almış.

Yine bu sene İstanbul'dan ev aldığı konusulmustu sosyal medyada doğru yanlış. Baya bir gayrimenkulü ve yatırımı varmış.

Tatilinide Bodrum'da yapmayı seven birisi. Türkiye'ye tam gelme zamani

akıllı adam

Muslera
Assignon Sanchez Apo Kohn
Torreira Thuram
Zanio ilkay Baris
İcardi

Hayal kuralim.
harikulade - sadece Zaniolo'nun oyun ve kadroya sakatlık sonrası adaptasyonu soru işareti.
Assignon'da şüheli bence. Burnley düşmanı oldum o anons videosu yüzünden - inanılmazda sağlam bulmadım - adam Ofans kanat desen yeridir - defansta epey pert

İlkay buraya 35-36 yaşında gelmenin planını yapıyodur biz de 1+1 gibi bir sözleşme öneririz o yaşında bile. Geçen yaz gelmesi lazımdı yazık etti ayıp etti ama napalım. İnş kendine iyi bakar da Mertens etkisi yaratır o yaşlarda diye bekleyeceğiz

Ilk olarak gönderilecek oyunculardan baslamak gerekiyor

16 yabanci oyuncumuz var ndombele,aurier ve vinicus haric

ağustos'un sonunda burada yazdığımız kadrolarla ligi bitiren kadro arasında dağlar kadar fark oluyor her yıl.

geçen sene eylül mesela :asd:

muslera
boey-davinson-abdülkerim-angelino
torreira-ndombele
ziyech-kerem-zaha
icardi

Sezonun yıldızı mertensi kimse takmıyordu, barış kanatların 5. alternatifiydi

Son düzenleme:
ağustos'un sonunda burada yazdığımız kadrolarla ligi bitiren kadro arasında dağlar kadar fark oluyor her yıl.

geçen sene eylül mesela :asd:

muslera
boey-davinson-abdülkerim-angelino
torreira-ndombele
ziyech-kerem-zaha
icardi

Sezonun yıldızı mertensi kimse takmıyordu, barış kanatların 5. alternatifiydi
Nelsson giderse Ramos u öneriyorum

İlkayin Türkiye'de baya yatırımı varmış. Geçen sene İstanbul'dan yalı almış. Dekorunu eşi yapacakmis. Mesuta komsu olmuş. Yine Balıkesir'de 28 milyon TL'ya eski SGK binasini almış. Yerine ofis ve AVM yapmak için. Yine 2019'da bir zeytinlik alan ve villa satın almış.

Yine bu sene İstanbul'dan ev aldığı konusulmustu sosyal medyada doğru yanlış. Baya bir gayrimenkulü ve yatırımı varmış.

Tatilinide Bodrum'da yapmayı seven birisi. Türkiye'ye tam gelme zamani

helal olsun

kazandıgı parayı yurdunda degerlendırmıs

hainlik yapmamıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt