Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 alinmaz gibi ama zor maclarda Kaan'i orta sahaya koyup 4 3 3 oynamaliyiz
3lü ortasaha şart ... çözüldük sayılrıız , kalabalık baskı ile pas yollarını kaparsan bizi bitiriyorsun çünkü torreira - icardi arası hep uzun deniyoruz son zamanda..

Orta saha kalabalık olarak karşıyı boğduğumuzda gol atacak ayak bizde çok.

Orta saha konusunda %100 hemfikirizde sagbek konusunda artık Dubois Kaan isimlerinden vazgeçelim yaaa.Bu gozler preciado gibi bekler görmek istiyor.İstense bulunur.Kaan ayhana lafım yok acayip iyi profesyonel nereye koysan oynuyor ama origin sagbek şart Şampiyonlar ligi için takım kurmak şart .100 tane kanat alacağımıza birazda ortasahave beke önem verelim
O adam gelsin topa tutulur burada bence net. Bizim maçlar yanıltıcı oldu skor yaptı vs diye de adamın başka skor katkısı yok nerdeyse sezon boyunca. Benim bu konuda görüşüm top takımların u-18 21 23 neyse işte oradan seken topçular olması en azından her sezon bir tane almalıyız. Kaç tane oyuncu var piyasada böyle mesela şu an dünyada alınabilecek en iyi sağ beklerden biri Frimpong, Celtic 4 yıl önce 300 bin euroya almış, orta sahaya dönsen Angel Gomes Lille beleşe çözmüş, baksan sürüyle böyle örnek vardır ve biz bu alanda 0 denemeye sahibiz.

helal olsun

kazandıgı parayı yurdunda degerlendırmıs

hainlik yapmamıs
Bunun var niyeti gelecek. Bayern maçından önce çıkmıştı dedikodu. Yenge darliyor bunu. Barca'da istediği ortamı bulamadı.Lisansi uzun zaman çıkmamıştı. Lisansi laliga daki ilk maça günler kala çıkmıştı. Bu durum ilkayi kizdirmis.PSG maçı sonrası soyunma odasındaki tartışma, yengenin maç soni attığı twett, takımın durumundan memnun olmama, yengenin İspanya'yi istememesi.

Tek sorun bence Barça gibi. 1 sene daha tutmak istiyorlar. Sezonun en iyi 3 oyuncusundan biri olarak görüyorlar. Bugün sosyal medyada gördüm. Barça taraftarları bonservisini falan 100- 150- 80 milyon Euro diyorlar. Taraftar baya beğeniyor. Bir Barça taraftarı yazmış. İlkay Galatasaray'a niye gitsin ne alaka tarzında ? Diğer Barça taraftari da cevap veriyor. Fani oldugu tuttuğu kulüp diye.

Geçen haftalarda Yağız da demişti. Galatasaray yazın kesinlikle İlkay için teklif yapacak demişti. Ben şu noktadayim Bence kontak çok uzun zaman önce kuruldu. Oyuncu ile anlaşıldı. Tek sorun bana göre Barça. Barça he desin Erden Timur bir gün içinde uçağı indirir.

gs'da zaman zaman öyle oyuncular oynadı ki, hepsini aynı dönem tutturabilsek bildiğin cl final four'u takımı olurduk.

muslera, boey, popescu, sanchez, torriera, melo, ribery, 66arda, hagi, icardi

boey 1 m euro'ya bulundu,
arda alt yapıdan çıkarıldı,
ribery fr alt liginden metz'den uygun maliyete bulundu,
melo italya'da yılın bidonu seçilmiş ve 3 kuruşa kiralanmıştı.

hepsini toplasan bir diagne maliyeti etmezdi.

yani isimlere, oynadıkları takımlara bakmaksızın bu tarz hayvanlar denk getirmek lazım derim ben.

gs'da zaman zaman öyle oyuncular oynadı ki, hepsini aynı dönem tutturabilsek bildiğin cl final four'u takımı olurduk.

muslera, boey, popescu, sanchez, torriera, melo, ribery, 66arda, hagi, icardi

boey 1 m euro'ya bulundu,
arda alt yapıdan çıkarıldı,
ribery fr alt liginden metz'den uygun maliyete bulundu,
melo italya'da yılın bidonu seçilmiş ve 3 kuruşa kiralanmıştı.

hepsini toplasan bir diagne maliyeti etmezdi.

yani isimlere, oynadıkları takımlara bakmaksızın bu tarz hayvanlar denk getirmek lazım derim ben.
Aynen katılıyorum Harika bir yazı olmuş.Birsey soyleyimmi sana Melo gibi oyuncun olsun taştan olsun.

Ilkay zaten eşi ispanya ve barcelona şehrini istiyor diye oraya gitmişti bu arada eşinin istememesini anlamadım önceki sayfadaki

3lü ortasaha şart ... çözüldük sayılrıız , kalabalık baskı ile pas yollarını kaparsan bizi bitiriyorsun çünkü torreira - icardi arası hep uzun deniyoruz son zamanda..

Orta saha kalabalık olarak karşıyı boğduğumuzda gol atacak ayak bizde çok.
Aynen ama sag bek ve orta sahaya ciddi para harcamaliyiz. Dubua kalir, Oguz Aydin ve yedek forvet yeter. Hatta bence Zaha da kalacak gibi. O da yedek forvet olabilir ve kamp yedikten sonra mutlaka katki verir ama tek sorun Okan Buruk, onun da Kerem gibi durmaksizin kosmasini istiyor.

ndombele'yi amiens'te oynarken bulacaktık örneğin. lyon aldı, kullandı deli gibi fiyata epl'ye çaktı.
bildiğin bire bir boey örneği yahu. ok bu çok büyük bir şans işi de aynı zamanda ama bazı oyuncular kendini belli ediyor yahu. iyice araştırmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt