Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ bek Boey gittikten sonra bile takımdaki enerji ve fiziksel performansın nasıl düştüğü belli.
Takımın hem tempo hem de savunmadaki açıklarını kapatan en önemli oyuncuydu.
Tüm fiziksel yük Barış Alper ve Torreira’nın üzerine bindi.
Yeni transferlerde takımın fiziksel performansını, güç ve tempo açığını kapatacak oyuncular lazım.

Avrupa’nın en iyi alt yapıları bence Fransa’da. Orayı iyi taramak lazım, çok zor parlayanı almak tabii.

Locko dedik mesela geçen sene, adam çok iyi sezon geçirdi takımı ŞL yaptı galiba, Santosla ilgilendik zamanında alamadık Lille üstüne kattı Portekiz çıkışlı olsa da.

Sonra da Güney Amerika’yı iyi taramak lazım en azından 1-2 genç oyuncu almak riskine girmeyi tercih ederim Dombele falan almak yerine.

Bu sene Dombele yerine TS’nin Mendy’i alsak o bile farkederdi.

Radyosporda dinledim. Tete'ye çok teklif varmış. Özellikle Brezilyadan. Oyuncu kalmak istiyormuş. Nelson'un ayrılığı kesinlesmis.

Romano'ya göre Partey Arsenal takımda kalmak istiyormus.

Yanlış bilmiyorsam Bizim eleme maçımızın ekstra bir primi var bu seneden itibaren teyit etmek lazım emin değilim ama lig aşamasına katilma turunu kazanan ekstra 5 milyon Avrupa liginde giden de 2.5 kazanıyor diye biliyorum

Yeni format güzel 8 maç 8i de farklı takım. 32 takım ilk 8 direkt çıkıyor 9-24 arası play off oynuyor, elenenler tamamen avrupaya veda ediyor.

@Kolpa Kemal Kürek , @Aras Şimşek , @Murat Durmaz
transfer de ilk sayfa haric yorumlara bakamadim .
eklediginiz yorum oldu mu - sezonu actiniz mi ?
hatirlarsaniz sampiyonluk macimiz oncesi sozum vardi, sampiyonlugumuz ertesine dolu dolu transfer donemi gecirecelim minvalinde.

transferler ozelinde
ilk onceligim lucas yanina bold bir isim .
2. konu , sag bek .
3. mertens bolgesi muadili .
4.icardi nin saglam bold bir yedegi olmasi gerekliligi .
5. yedek kadro nun mumkun oldugunca fizik kondisyon/high intensity odakli tipolojiler agirlikli olmasi oncelik olmali.

sag bek bolgesinde elde tutacaksak , dubois genis kadro baglaminda dusunulmesi. ki,her iki kanat bekte de oynabilmesi uzun maraton da avantaj.

alt yapi dolayli biraz daha uzun yazacagim isim ; sag bek ali kardesimiz .
ali de artik kadro da sure daha fazla almali.
<-> ligin en zor deplasmanlarin dan birinde sivas'a karsi oynatabilecek kararlilikta olan okan hoca dan , yeni sezonda-kendisini daha fazla degerlendirmesini bekliyorum. eger boyle bir dusuncemiz yoksa, samimi olarak cidden kendisinden bir gelecek bekliyorsak, vakit kaybetmeden saglam bir takima kiraya verilmeli. tipki emin de oldugu gibi . surekli oynadigi bir tam sezon akabinde yuvaya donusle daha bi ozguvenli gencecik sag bek kazanmis oluruz. diger turlu , kendisi ozelinde baktigim da, yerinde sayan bir 2023/24 sezonu oldu. yazik olmasin heba etmeyelim altyapi yeteneklerimizi. kendisi bir potansiyel sunmus ki, a takim kadrosunda kendine yer vermisiz. bunu -sure bazli ,duzenli ve de sureklilik baglaminda bir dinamikle devam ettirmeliyiz .

akman kardeslerin de kiraya verilmesi gerektigini dusunuyorum.

girisi ortaya karisik ilk aklima gelenler dolayli yapayim istedim.

takimimiz ozelinde transfer sezonu hayirli ve ugurlu gelmesini yurekten temenni ediyorum.

saygi ve selamlar

Yanlış bilmiyorsam Bizim eleme maçımızın ekstra bir primi var bu seneden itibaren teyit etmek lazım emin değilim ama lig aşamasına katilma turunu kazanan ekstra 5 milyon Avrupa liginde giden de 2.5 kazanıyor diye biliyorum

1.1.1 Share for clubs participating in UCL play-offs (€30m)
A total of €30m will be paid out to clubs involved in the UCL play-offs: clubs that are eliminated will each receive a fixed payment of €4.29m. The winners of the play-offs will not receive any specific payment for this round as they will receive payments for participating in the UCL league phase.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt