@Kolpa Kemal Kürek ,
@Aras Şimşek ,
@Murat Durmaz
transfer de ilk sayfa haric yorumlara bakamadim .
eklediginiz yorum oldu mu - sezonu actiniz mi ?
hatirlarsaniz sampiyonluk macimiz oncesi sozum vardi, sampiyonlugumuz ertesine dolu dolu transfer donemi gecirecelim minvalinde.
transferler ozelinde
ilk onceligim lucas yanina bold bir isim .
2. konu , sag bek .
3. mertens bolgesi muadili .
4.icardi nin saglam bold bir yedegi olmasi gerekliligi .
5. yedek kadro nun mumkun oldugunca fizik kondisyon/high intensity odakli tipolojiler agirlikli olmasi oncelik olmali.
sag bek bolgesinde elde tutacaksak , dubois genis kadro baglaminda dusunulmesi. ki,her iki kanat bekte de oynabilmesi uzun maraton da avantaj.
alt yapi dolayli biraz daha uzun yazacagim isim ; sag bek ali kardesimiz .
ali de artik kadro da sure daha fazla almali.
<-> ligin en zor deplasmanlarin dan birinde sivas'a karsi oynatabilecek kararlilikta olan okan hoca dan , yeni sezonda-kendisini daha fazla degerlendirmesini bekliyorum. eger boyle bir dusuncemiz yoksa, samimi olarak cidden kendisinden bir gelecek bekliyorsak, vakit kaybetmeden saglam bir takima kiraya verilmeli. tipki emin de oldugu gibi . surekli oynadigi bir tam sezon akabinde yuvaya donusle daha bi ozguvenli gencecik sag bek kazanmis oluruz. diger turlu , kendisi ozelinde baktigim da, yerinde sayan bir 2023/24 sezonu oldu. yazik olmasin heba etmeyelim altyapi yeteneklerimizi. kendisi bir potansiyel sunmus ki, a takim kadrosunda kendine yer vermisiz. bunu -sure bazli ,duzenli ve de sureklilik baglaminda bir dinamikle devam ettirmeliyiz .
akman kardeslerin de kiraya verilmesi gerektigini dusunuyorum.
girisi ortaya karisik ilk aklima gelenler dolayli yapayim istedim.
takimimiz ozelinde transfer sezonu hayirli ve ugurlu gelmesini yurekten temenni ediyorum.
saygi ve selamlar