Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende izlemedim hiç, bu sezon patlama yaptı 10 numara 1.68 fakir Martensi olabilir bu sezon attığı goller 👇👇

Seni eleştirmek için söylemiyorum ama 10 numarayı golleriyle değerlendirmek çok çok yetersiz. Tamam gol vuruşu var gibi, istatistiği ve videodaki goller onu gösteriyor denebilir ama biz 10 numaradan oyuna zeka koymasını, baskı altında doğru kararlar vermesini, oyunu açmasını, gerektiğinde derine girip oyun kurulumuna yardım, gerektiğinde kanada yaklaşıp oradan oyun kurma, gerektiğinde ceza sahası koşuları, mümkünse biraz dribling, vs... bekleriz. Bunları da anca en az 3-5 maçtaki toplu ve hatta mümkünse topsuz (top kendi takımındayken) bütün aksiyonlarını izleyerek anlayabiliriz...

Seni eleştirmek için söylemiyorum ama 10 numarayı golleriyle değerlendirmek çok çok yetersiz. Tamam gol vuruşu var gibi, istatistiği ve videodaki goller onu gösteriyor denebilir ama biz 10 numaradan oyuna zeka koymasını, baskı altında doğru kararlar vermesini, oyunu açmasını, gerektiğinde derine girip oyun kurulumuna yardım, gerektiğinde kanada yaklaşıp oradan oyun kurma, gerektiğinde ceza sahası koşuları, mümkünse biraz dribling, vs... bekleriz. Bunları da anca en az 3-5 maçtaki toplu ve hatta mümkünse topsuz (top kendi takımındayken) bütün aksiyonlarını izleyerek anlayabiliriz...
Katılıyorum tabiki 😊 YouTubedan bu kadar veri alabiliyoruz maalesef
Herkese çingenemli skills videosu yapmıyorlar 🤓

Mertens'in mevkiine 29-30 yaşında adam almak gibi bir salaklık ypamayız umarım. Oraya net scout transferi yapmak lazım Mertensle birlikte pişsin 1 sene

Bayern gibi ligin en çok parlayan yerlisini kapmayı düstur edinmeliyiz. Yazıcı'da Avrupa gördüm diye kapıyı 2'den açmazsa onu da alalım.

Maaş bütçesini rahatlatmak için önce yüksek maaş alan ve performans vermeyen birkaç oyuncunun gitmesi lazım. En zor işimiz o.

Çok mevkili adamları seviyoruz ama forvette sevmiyorum bu tarz adami. Kanat mi forvet mi belli olmayanlar var. Karacadan eve bişey alirken lan bak bu fonksiyonu da varmış kullanırız diyip sonra hiç kullanmamak gibi bir olay

Oğuz aydını ben de beğenmiyorum kanatları da sisirmeye gerek yok zaten.Begendigim alınabilecek bir Eren dinkci vardi onu da almadık üstelik daha gençti oğuz aydindan.Emirhan ilkhani almamız lazım ozellikle , onu çok isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt