Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.754
- 15.439
- 2.323
Videolarına bakıyordum, bildiğin Burak Yılmaz'ın videosu son vuruşlar aynı, eğer maç başına 8-10 ofsayt hücumda 8-10 faul yapıyorsa klonlanmış hali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bencede , hazır patlama yapmisken, adımızı kullanarak biryere çakmaya çalışıyor olabilirler14m euro buna vermeyiz yaw 29 yaşında bir de
Bende izlemedim hiç, bu sezon patlama yaptı 10 numara 1.68 fakir Martensi olabilir bu sezon attığı goller
Katılıyorum tabikiSeni eleştirmek için söylemiyorum ama 10 numarayı golleriyle değerlendirmek çok çok yetersiz. Tamam gol vuruşu var gibi, istatistiği ve videodaki goller onu gösteriyor denebilir ama biz 10 numaradan oyuna zeka koymasını, baskı altında doğru kararlar vermesini, oyunu açmasını, gerektiğinde derine girip oyun kurulumuna yardım, gerektiğinde kanada yaklaşıp oradan oyun kurma, gerektiğinde ceza sahası koşuları, mümkünse biraz dribling, vs... bekleriz. Bunları da anca en az 3-5 maçtaki toplu ve hatta mümkünse topsuz (top kendi takımındayken) bütün aksiyonlarını izleyerek anlayabiliriz...
Yine Griezmannlar, Dybalalar başlamış
Boyu 1.68 ama. Boya klon dna si yetmemiş gibiVideolarına bakıyordum, bildiğin Burak Yılmaz'ın videosu son vuruşlar aynı, eğer maç başına 8-10 ofsayt hücumda 8-10 faul yapıyorsa klonlanmış hali