Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.822
- 20.385
- 2.663
Vaybe, Avrupa takımlarının hepsinin gözü üzerimizde, 2,3 seneye Portekiz takımları gibi satışlarda yaparız, böyle devam 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
köhn 9-10a satılabilir diye düşünüyom ama sanmam
şıkır şıkır keyiflerimiz senden ne hbrnaber guneyfield
şıkır şıkır keyiflerimiz senden ne hbr
Defansı ofansı yok bunun. Transfer etmeye değecek iyi yerli oyuncu sayısı bir elin parmaklarından daha fazla olmuyor maalesef. Bunlardan ihtiyaç duyduğu mevki oyuncularını alan kazanıyor. Yabancı oyuncular için milyonların çöpe atılmasını normal karşılayanların, yerli oyuncular için para harcanmasından ödü kopuyor nedense?Hücum oyuncusu üzerinden bakmak daha mantıklı olur. Çünkü hücum tarafında Barış dışında tam on ikiden vurduk diyeceğimiz bir transfer gözükmüyor. Belki de şu an ben hatırlamıyorumdur.
İkinci cümleyi bir an yanlış okudum oğuzhanımmmKöhn'den 10 milyon euro gelirse müthiş olur. Zaten güven veren bir performans da sunmadı.
Gökhan Gül Torreira'nın arkasında güzel alternatif olabilir. Keza Yasin'de iyi topçu. Lakin şu Kasımpaşa bu iki oyuncuya 15 20 milyondan kapıyı açar. Ha fener isterse ikisini 5 milyona direkt verir. Şerefsizler.Defansı ofansı yok bunun. Transfer etmeye değecek iyi yerli oyuncu sayısı bir elin parmaklarından daha fazla olmuyor maalesef. Bunlardan ihtiyaç duyduğu mevki oyuncularını alan kazanıyor. Yabancı oyuncular için milyonların çöpe atılmasını normal karşılayanların, yerli oyuncular için para harcanmasından ödü kopuyor nedense?
''40 gündür bekleyen oyuncu'' lafı geçtiği anda kesin Ndombele olduğunu ilk söyleyen benimdir, büyük hata olacağını da belirtmiştim; 3 küsur para göz göre göre hiç edildi. Aurier ismi geçer geçmez, karar vericilerin tercihlerini göz önüne alarak ''Hayırlı olsun demek düşer'' demiş, tümüyle karşı olduğumu belirtmiştim; 1,2 çöpe atıldı. Sergio' nun fesih için önümüzdeki iki sezona dair sözleşme ile teminat altında olan 5,5 milyonun ne kadarından feragat edeceğini göreceğiz.
Her yerli oyuncu transferi için can atan biri hiç değilimdir; değecek adam var, değmeyecek adam var. Yiğit ve Tarık transferlerine benim kadar muhalefet eden adam olmamıştır; bedavaya bile alınmamaları gerektiğini haykırdım durdum, sanki sesim duyulacak. Keza Akbaba ve Berkan için 4 er milyon bonservis verilmesini de hiç istememiştim; Berkan' ı çok severim ama o bedel ederinin çok üzerindeydi. Şimdi de transferini istediğim az sayıda oyuncu mevcut ve onlardan biri Oğuz, diğeri Yasin, ekstra olarak da Gökhan Gül ve rotasyon boşalırsa uygun bedelle Yusuf Sarı belki...
Yunus Akgün bin basar Yusuf aErtan Süzgün: "Adana Demirspor tarafına sordum Yusuf Sarı konusunda resmi temas yokmuş."
İkinci cümleyi bir an yanlış okudum oğuzhanımmm![]()
Liboşum Köhn ile değil şampiyonlar ligi play off a bile çıkılmazErtan gece gece haber kotam dolsun şunuda yazayımda gibisinden bir haber yapmış altı üstü. Neden hemen köhn'ü sattınız ki yav