Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Köhn biraz gelişme ile bizi götürebilecek bir sol bek maaşı çok uygun. Sattık diyelim 8'e yerini düşük maaş, uygun yaşta kimi getirebiliriz? Sol bekte de oyuncu bulmak kolay değil. Köhn hücumda iyi katkılar veriyor, son maçta da asisti yaptı. Defansı biraz öğrenmesi ve fiziksel temas ile oynamayı öğrenip ona başlaması lazım bunu yaparsa bizi çok rahat götürür. Sağ beke de tempolu ama daha defansif Senaya gibi birini alırsak birbirlerini de iyi tamamlar.

Katliyorum, lakin yerli bir potansiyel ile rotasyona girebilir. Su asamada oncelik ortasaha ve sagbek olmali.

Bu yellow muhabbeti nedir
Ahanda bu çok ünlü olmuş avrupada tanımayan yokmuş :asd:
1000018320.webp

biraz da söylenmeyeni söyleyelim...

köhn için 10 milyonu kabul etmem, 8 numara transferini yaparsak çok daha iyi olacağını düşünüyorum adam bundesliga 2'den şampiyonluk kaosunun ortasına geldi ve gayet idare etti

böyle tempolu ayağı da iyi oyuncu kolay bulamıyoruz bence kalmalı, zaten satıştan gelir kaynağımız çok gibi

Mertens sonrası Griezmann anca acımızı dindirir Kraltens'in yerini dolduracak ikinci bir oyuncu yok KDB bile kesmez kral sonrası

Aslan Griezmann iki sezon daha dişini sıksın alacağız onu

Şöyle bir yerli havuzu ideal olur düşüncesindeyim

Kale: Günay Güvenç, Jankat Yılmaz
Müdafaa: Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan, Emin Bayram, Zeki Çelik, Yasin Özcan
OS: Kerem Demirbay, Berkan Kutlu, Emirhan İlkhan, Efe Akman
Hücum: Barış Alper Yılmaz, Oğuz Aydın, Yunus Akgün, Bertuğ Yıldırım

Şu herifi de Davinson ve Nelsson ayrılığına karşılık takip etmekte fayda var. Bu sezon iki maçta göz ucuyla baktım da bizon gibi güçlüydü. Gerçi bu şerefsiz Alman kulüpleri sözleşme bitimine 1 sene dahi kalsa uçuk ücretler isteyebiliyorlar.

scout işi ha güldürme beni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt