- 6 Eylül 2014
- 93.066
- 64.073
- 4.488
Avrupa'da husranKimseyi alip satmiyoruz. Ayni kadro devam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa'da husranKimseyi alip satmiyoruz. Ayni kadro devam
Keremi gonderdimMuslera
Bissaka - Sanchez - Abdülkerim - Köhn
Torreira - Guendouzi
Barış - Ilkay - Kerem
Icardi
Kırıcı olma. İyi forumlar...Hesabı kime verdi bu? Ya da FM mi oynamaya başladın
Torreira nın yanına yeni Melo lazım. Gündüz bir kaç maç izledim agresifliği gitmiş yumoş gibi olmuş ss lazio da barışımKeremi gonderdim
Köhn biraz gelişme ile bizi götürebilecek bir sol bek maaşı çok uygun. Sattık diyelim 8'e yerini düşük maaş, uygun yaşta kimi getirebiliriz? Sol bekte de oyuncu bulmak kolay değil. Köhn hücumda iyi katkılar veriyor, son maçta da asisti yaptı. Defansı biraz öğrenmesi ve fiziksel temas ile oynamayı öğrenip ona başlaması lazım bunu yaparsa bizi çok rahat götürür. Sağ beke de tempolu ama daha defansif Senaya gibi birini alırsak birbirlerini de iyi tamamlar.
O yerli potansiyelin baş harfi kazımcan Karataş ın k si mi, gerçi kalender bir kardeşimiz o daKatliyorum, lakin yerli bir potansiyel ile rotasyona girebilir. Su asamada oncelik ortasaha ve sagbek olmali.
3den asagi istemez o herif.Bayern gibi ligin en çok parlayan yerlisini kapmayı düstur edinmeliyiz. Yazıcı'da Avrupa gördüm diye kapıyı 2'den açmazsa onu da alalım.
Agresif oyuncu lazım. 6-8 oynayabilen. Kosmayan oyuncu istemiyorumTorreira nın yanına yeni Melo lazım. Gündüz bir kaç maç izledim agresifliği gitmiş yumoş gibi olmuş ss lazio da barışım![]()
2 yıldır bekliyoruz ha geldi ha gelecekAgresif oyuncu lazım. 6-8 oynayabilen. Kosmayan oyuncu istemiyorum
Aslında fena geçirmedi bu seneyi düşüşte değil hem 10'a hem kenarlara alternatifte olur ama o para 11 oyuncusu parası verecek kulüpte zor bulur.3den asagi istemez o herif.
Ahanda bu çok ünlü olmuş avrupada tanımayan yokmuşBu yellow muhabbeti nedir

Ulan ben bile bilmiyorum, tüm Avrupada 100 bin kişinin takip ettiği bir sporda maymunluk yapıyor siye mi ünlü olmuş.
scout işi ha güldürme beniŞu herifi de Davinson ve Nelsson ayrılığına karşılık takip etmekte fayda var. Bu sezon iki maçta göz ucuyla baktım da bizon gibi güçlüydü. Gerçi bu şerefsiz Alman kulüpleri sözleşme bitimine 1 sene dahi kalsa uçuk ücretler isteyebiliyorlar.
![]()
Maxence Lacroix - Oyuncu profili 25/26
Maxence Lacroix, 26, Fransa ➤ Crystal Palace, 2024'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 50.00 mil. € ➤ * 6 Nis 2000, Villeneuve-Saint-Georges, Fransawww.transfermarkt.com.tr