Çetin Gürzap
Kırmızı Üye
- 25 Haziran 2009
- 2.397
- 3.107
- 1.723
Merhaba dostlar, sezonu pusuda geçirip yine ortaya çıktık. Bu transfer dönemine hızlı giriyoruz Eylül'ün ilk haftası imzalar gelir gibi. S.A.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
La ozamana kampa katiliriz. Nasıl kipirdamazbeyler avrupa şampiyonası bitene kadar transferde dal kıpırdamaz
14 temmuzda finalden sonra futbolculara 2 haftalık tatil verilecek
görüşmelerin başlaması falan derken en ciddi temas ağustos 15 civarı kurulur
pazarlıklar, görüşmelerin olgunlaşması falan derken 22 ağustostan önce yeni transfer görmeyiz
gidin gezin tatil yapın, zamanınızı buralarda boşa harcamayın
biz bu işin kitabını yazdık, ağustos 31de buralarda 8 noooo diye bağırılmayan transfer dönemine ben transfer dönemi dememLa ozamana kampa katiliriz. Nasıl kipirdamaz
Rodop yayınına bakıyordum 36:00 'da gelen bir chat bağısındaki mesajı okurken "Kerpeten Thuram çok faydalı olur" diye okudu.(yazan doğru yazmıştı dede yanlış okudu)
lakap bile hazırlandı şimdi.
Oliver için atmıştım aslında yabanci sayisi 14 olsa Sergio yerine yedek olabilecek bir adam. Enerjisini falan beğeniyordum daha büyük yerlere gelir diyolardi da gelemediBJK alsın Ghezzal'ın yerine. Hayvan para bayılsın
Çok severler böyle adamları. TR nin en iyi kanat forveti falan derler
Gündemimizde. 3 oyuncu varmış.
Gündoğan
Varane
Casemiro
Ekli dosyayı görüntüle 245813
![]()
Drei große Namen für Galatasaray?
Nach dem Gewinn der Meisterschaft plant Galatasaray bereits für die kommende Saison. Mit neuen Stars will man in die Champions League.Seit Sonnta (...)www.fussballtransfers.com
Balon haberGündemimizde. 3 oyuncu varmış.
Gündoğan
Varane
Casemiro
Ekli dosyayı görüntüle 245813
![]()
Drei große Namen für Galatasaray?
Nach dem Gewinn der Meisterschaft plant Galatasaray bereits für die kommende Saison. Mit neuen Stars will man in die Champions League.Seit Sonnta (...)www.fussballtransfers.com
Market değeri 3m Euroya kadar inmiş. Bu değeri görünce şaşırdımOliver için atmıştım aslında yabanci sayisi 14 olsa Sergio yerine yedek olabilecek bir adam. Enerjisini falan beğeniyordum daha büyük yerlere gelir diyolardi da gelemedi