- 18 Mayıs 2011
- 52.963
- 56.837
- 4.613
ben amrabatin abartildigini dusunuyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oliviera'yı 0 bonservisle verip maaşından kurtulalım hak razı olsun bizden.Vinicius 0
Aurier 0
Ndombele 0
Oliveira 1
Ross 1-2
Cicaldau 1-2
Demir 2-3
Dubois 2-3
Zaha 3-5
Tete 6-9
Zaniolo 20-30
Kiradan dönecek yabanci yok. Kadroda düsünülmeyen yabancilardan iyi bonservis kazanmak lazim.
Merhaba dostlar, sezonu pusuda geçirip yine ortaya çıktık. Bu transfer dönemine hızlı giriyoruz Eylül'ün ilk haftası imzalar gelir gibi. S.A.
Enisim belki Orkun kökçü diyebiliriz ama okan kökçü gibisi yok şu memleketteOkan kökçü düşmezmi bize acaba fırsat transferi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kampi bizde degil orda gecirsin.Kadayifgillerden bir tek Casemiroya hayır demem.. Geçen yıl Manu'da herkes sıçtı Casemiro 2-3 seneye kadar mevkiisinin en iyisiydi ama bu herifi alabiliyorsak Ziyech ndombele gibi son dakika almamak şartıyla isterim..Adam gibi bir yaz kampı gecirsin takimla..
Ağır adam Manchester da yaptıklarını gördük böyle adamlara para vermemeliyizben amrabatin abartildigini dusunuyorum
1m ile 9m arasinda yazsaydı yangını başlatan adam olacaktınBilmiyorum Erayim 100 bin den fazla 1 milyondan az yaziyor
Ayak bastı parası müthişOHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA