Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basliga baktimda forumda futboldan anlamayanlarin %60 ı bu başliga yaziyor. Zaten futboldan anlayan kesim ise benim gibi utangaç olduğu icin transfer önerisinde bulunmuyor.

Öyle ya nasil bulunalim.. milyonlarca euro maliyet bunlar ve kulubu zarar ugratmayacak kadar mahçubiyet duyariz.
1000018324.webp

Yok bende kismen katiliyorum dediklerine yine iyi sayi üretmis istatistiklere bakildiginda. Yanliz unutmamak lazim Kerem bu sene 26 yasina girecek. Kacirdiklari ve Attiklarini bir yana koyarsak bir de oyun icinde neler yaptigini bakabiliriz mesela. Formsuzluk bir yana oyun görüsü ve first touch konusunda ciddi sikintilari var. 12 milyona gidecegini de düsünmüyorum bana göre de az o rakam gerci son dönemde yazilan rakamlarin üstünde sattik oyunculari hep o yüzden beklentim 17-18 + bonuslar civari.

Diger yandan da Avrupa Sampiyonasina gidecek bu isin sakatligi formsuzlugu degeri düsmesi de var.

Evet genelde şampiyona sonrası satılsın deniyor ama işin bir de diğer yüzü var.. Dediğin rakamlara ben de fitim bonuslarla 20yi gorebiliyorsak satılsın zaten

Kacirdiklarini da atsa hem SL de gruplari gecmistik hem de Ligi haftalar öncesinden koparmistik bunu da unutmamak lazim.

Sirf Bayern maclarinda 3 tane 100% lük kacirdi

15 milyon euroluk zarar olarak görüyorum kacirdiklarini
Takımın 10 milyon euro alan starından daha çok gol atmış CLde penaltısız. :asd:

Şeyiniz bi kereme kalkıyor zaten ben anlamadım icardi de en az onun kadar gol kaçırmıştır.

şu akmanlarıda ne yapıyorsak yapalım- kullanacaksak oynasınlar , statü ve süs olacaklarsa babaları gitsin trasnferle para kazandırsın.

Basliga baktimda forumda futboldan anlamayanlarin %60 ı bu başliga yaziyor. Zaten futboldan anlayan kesim ise benim gibi utangaç olduğu icin transfer önerisinde bulunmuyor.

Öyle ya nasil bulunalim.. milyonlarca euro maliyet bunlar ve kulubu zarar ugratmayacak kadar mahçubiyet duyariz.

Şeyiniz bi kereme kalkıyor zaten ben anlamadım icardi de en az onun kadar gol kaçırmıştır.
E adamı forumun %51 i en az araplara postaladı sene sonu vedalastı zaten rtaş daha ne olacaktı villası basılıp taşlanacak degil ya.

"Kacirdiklari ve Attiklarini bir yana koyarsak bir de oyun icinde neler yaptigini bakabiliriz mesela. Formsuzluk bir yana oyun görüsü ve first touch konusunda ciddi sikintilari var. "

Istersen yazdiklarimi bir daha oku. Kimsenin kimseye kalktigi bir seyi yok. Özgürce fikrimi beyan ettim. Icardi olmasaydi sampiyonlugu da nah görürdün. Kerem icin aynisini söyleyemem.

Bence aşırı gereksiz eleştirildi bu sene dönemsel form düşüklüğü olabilir zaten o dönemde de düşmeseydi şu an inanılmaz bir istatistik yakalayacaktı.

Üç sezona baktığımızda aynı ortalamayı tutturduğunu görüyoruz.

Bence Kerem ile ilgili olan sorun aynı zaha gibi, yüz ifadesindeki duygu durumunu dışa vuran sıkıntılı mimikler.

Marcao ile de bu yüzden kavga etmişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt