Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keremden aslında pivot santrafor etrafında gezen muhteşem bir fırsatçı golcü olur ama oyun sistmeimiz öyle olmadığı için pek kullanamadık

bitiricilik konusunda da bu sene stresten sıkıntılı goller kaçırsa da geçen seneden hatırladığım kadarıyla kerem gayet iyi bir bitirici

Kerem için ideal rakam 15. Gençlikten çıkacak artık. Taraftarla arasındaki bağ kırıldı. Hem özgüveni hem mentali için bir Avrupa yapması iyi olur. Ama son 20 senede LaLiga’ya Arda Güler ya da Arda Turan hariç giden hiçbir yerlinin kariyeri yükselişe gitmedi. Yanlış lige gider. İtalya’ya ya da Fransa’ya atması lazım kendini.

Emre Mor
Emre Ç
Okay
Cenk Özkaçar
Çağlar
Enes Ünal

daha önce de çok zor yerlerden mental olarak çok iyi savaş verip çıktı kerem fakat taş olsa çatlar ki çatladı.

bu avel taraftarla zor o iş.

keremin först touchı iyi bence
hareketliyken attığı paslarda sıkıntı var bi de ortadayken sırtı dönük olarak aldığı toplarda etrafına bakmıyor
icardiye bombaladığı toplar da var tabi, isabetli olmayınca takımın ahengini yerle 1 ediyor
sıkıntısı var first touchta hayri başkan yav , bazen o kötü olduğu için şuta vs hazırlayamadı kendini.

da ani farketmez diğer defolarını belirtmişsin zaten - komple aşılamayan bir kalite seviyesi var. Olsa zaten x2 - x2.5 fiyatını konuşurduk.

Yanlız güncellenen CL gelirleri çok iyiymiş yaw
Yıldızların masraflarını amorti edecek düzeyde

bu arada kerem kalsa net sevinirim ama 15 milyonluk bir teklife de kerem için hayır demem

3-4e oğuz aydını alır devam ederim

sıkıntısı var first touchta hayri başkan yav , bazen o kötü olduğu için şuta vs hazırlayamadı kendini.

da ani farketmez diğer defolarını belirtmişsin zaten - komple aşılamayan bir kalite seviyesi var. Olsa zaten x2 - x2.5 fiyatını konuşurduk.
1905%

thanks Buddy

bu arada kerem kalsa net sevinirim ama 15 milyonluk bir teklife de kerem için hayır demem

3-4e oğuz aydını alır devam ederim
aynısını yazacaktım

15e keremi yollayıp 5e bile oğuz'u alsan baya iyi iş bence.

ligin 2. yarısında saçma sapan derecede iyi istatistik üretmiş oğuz.

altyapısı da avrupa

Futbol dinamik bir oyun artik koyacaksin beklere ve kanatlara 4 tane sprinter oyun sikistiginda alacaksin oyuna Ziyechi playmaker olarak geriye yaslanacaksin öyle Keremle Kaanla Avrupada basari zor.

Bu taraftar futbolcuyla vedalaşmayı bilmiyor yav.

bir yayında (yasaklı mı emin olamadım o yüzden isim vermiyorum) Nelsson'un haybeye o mesajı atıp- menajer oyunumsu gibi "gitmek istiyorum" sürecini hızlandırma kafasında attığını söyledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt