Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oğuzu da alırsak yerli kalitemiz baya baya iyi olacak bence

eyüp ve gökdenizden de katkı alabilirsek yemeyelim de yanına kıvrılalım
okan hocamız oynatırsa ir zahemt o iki cocuktan uzun vadede çok yararlanırız..

ama taraftar seviyemiz yerlede olduğu için "yaaaa hocaaaa çıkar şunu hoca yaaaaaaaa" der.

Barış da ederini bulursa 30-40a gidebilir tabii , altına göndermek hata olur.O zaman 3-4e oğuz aydın alınıp sürdürülebilirlik sağlanabilir.Gidip +30 yüksek maaş adam alırsan yıldız diye olmaz tabii

kerem kesildiği an şampiyon olacağımıza inancım artmıştı
Baris Kerem degisikligi sezonun en kritik hamlesi olmustur bana göre de

Eminim Avrupa da cogu macta Baris ile baslasaydik ki o dönem Davies inanilmaz formsuzdu (oyuna girdiginde kirmizi kart aldirtiyordu hakem vermedi) daha basarili olurduk

Manu macinda keza oyuna girerek macin kaderini tamamen degistirmistir.

Mertens bu yaşta bu kadar diri kaldıysa keremi 10 numarada mundar eden okan yüzündendir. Seneye tüm maçları mertens kaldıramaz ilk senesindeki gibi düşül yaşayabilir. Keremin gitmesi lazım ama arkasından iş yapmamış gibi konuşmak anlamsız

Kerem'i severim, yolları ayırmak iki taraf için de hayırlı olacak görünüyor.

Zaniolo'da kendi gitmek istemezse ya da 25 üzeri teklif yoksa, bizde bir şl görmesi gerektiğini düşünüyorum.
Tete zaten gider bir de Zaha falan giderse Zaniolo net kalmalı, çok yoğun maç trafiği var seneye, kanatta kimse kalmayacak Bay ile Ziyech harici.

Zaha - Ziyech - Zaniolo - Bay, bu 4'lüyü korumak mantıklı geliyor. Sadece Zaha'dan vaz geçerim illa biri daha satılacaksa. Ha gelir biri Bay'a mesela yapıştırır 25, 30 o da ayrı mesela tabi.

Ziyeh miyeh kalamaz

Köhn,dbay,kerem,tete,zaha maha hepsi gidecek

Defolu oyunculardan arınmalıyız,bu sezon yapılan 15 transferin neredeyse hiçbiri tutmadı ona rağmen geçen senenin iskeletiyle yine bu boktan ligi rekor puanla tamamladık

Hedef artık avrupa olmalı orda da zaafiyeti bol oyuncularla ilerleyemeyiz

Kerem'i severim, yolları ayırmak iki taraf için de hayırlı olacak görünüyor.

Zaniolo'da kendi gitmek istemezse ya da 25 üzeri teklif yoksa, bizde bir şl görmesi gerektiğini düşünüyorum.
Tete zaten gider bir de Zaha falan giderse Zaniolo net kalmalı, çok yoğun maç trafiği var seneye, kanatta kimse kalmayacak Bay ile Ziyech harici.

Zaha - Ziyech - Zaniolo - Bay, bu 4'lüyü korumak mantıklı geliyor. Sadece Zaha'dan vaz geçerim illa biri daha satılacaksa. Ha gelir biri Bay'a mesela yapıştırır 25, 30 o da ayrı mesela tabi.
zaha da zaniolo da bizim oyuncularımız değiller.

1 an önce itelenseler ii olur

Iyi sen bilirsin Murat...
Kemal'im bana trip atmaz yav :D
kemalim-yapmaz_860413.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt