Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Tuna Köse feramuzun yorumunu nasıl beğendin. Hiç beklemedigim kişi bunu bana yaptı. Artık sende herkes gibisin

Boşa tartışamam. Asist kralı Adamın yerine gidip 7 milyon maaşlı topcu alıp oynamadığı bölgede zorla oynatıp mentaline sıctıktan sonra adamda haliyle istatistik için sürekli icardiye oynamaya kalktı iyice düzeni bozuldu. Bu saatten sonra adam gidecek yerine oynayan adam en ufak hata yapamaz. Barışı sol bekte izlemeye hazırlan
Dostum, asla 'Antikeremist' olmadığım mesajlarımla sabittir, çok sevdiğim bir futbolcumuzdur hatta.

Kerem ve Barış varken Zaha' nın alınmasını yadırgamış ve yanlış bulmuştum. 10 numarada yapamayacağını da en başından net şekilde, gerekçeleriyle ifade ettim ki bu denemenin kendisinin ayarını bozduğunu da hep söylüyorum. Tekrar kanada geçtiğinde neredeyse hiç kanat gibi oynamadı bir daha; ortaya bir nevi üç forvetli garip bir şey çıktı çoğu defa.

Kerem' in kafa değişik çalışıyor sanırım. 10 numara oynamaya hevesli olduğu çok belli, buna dair açıklamaları da olmuştu. Oradan alınmayı 'tenzili rütbe' gibi görmüş izlenimini edindim.

Sözde kanat oynarken sürekli merkeze gelerek her topu istediği, kanatta topla buluştuğu her durumda da direkt merkezdeki kalabalığın arasına dalıp olmadık topuk pasları denediği, basit bir feykle birkaç kişiyi ekarte etmeye çalıştığı, ezbere ara pasları denediği; bunları yapınca da haliyle 80 dakika içinde buluştuğu 70 topun 35 ini kaybettiği maçta adeta Nirvana' ya ulaşmıştı artık. Sonrasında takımdan kesmek zorunda kaldı hoca; bunun sürdürülebilir tarafı kalmamıştı...

amrabat istemiyorum, amrabat gelmesin pls.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasıl olmuyor
Manu maçında aldığın 1 puanın golünü tiki taka ile mi attık. Yada geçen seneki bu çocuğun yaptıkları da aynıydı.
İşler iyi giderken bunu söylediniz mi. Frikik attığında dalga geçer gibi sihirbazlık niye yapıyorsun gibi. Yada 35 metre icardiye indirdiği toplar için.
Kerem bu sene yine aynılarını yaptı ama icardi geçen seneki icardi olamadı(sakatlık fit durumu vs)
Hiç doğru bir şey yapmadı mı dedim? Doğru/yanlış aksiyon oranı giderek daha kötü hale geldiği, Barış ve Ziyech devreye girdiği için hoca da bir noktadan sonra ilk 11 den kesmek zorunda kaldı. Taraftar tepkisi filan teferruattır. Keşke yanlış oyun anlayışını düzeltip boş alanda topla buluşup rakipten adam eksilterek devamında pozisyona girmek, yerinde ve zamanında kilit paslar vermek gibi iyi yaptığı işlere daha fazla odaklanabilseydi. Bunu yapsa taraftar yine baş tacı ederdi ki yuhalayanlar kadar destek çıkanlar da her daim oldu ayrıca...

De Bruyne bile buluştuğu topları % 80 oranda uygun durumdaki adamına basit pas şeklinde kullanır. Kafa yapısını değiştirmezse gittiği her yerde benzer zorlukları yaşayacaktır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt