Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
azize göre fbnin gerçek borcu 500 milyon euroymuş
ali koç çok pis düdüklüyor gibi fbyi

yuhhhhhhhh

Hansi Flick gerçekten Barça'ya gidiyorsa bırakmaz ve İlkay da onunla en az bir sezon geçirmek ister gibi geliyor bana ama tabi bilmiyorum... Xavi ile devam ediyor olsalardı sanki şansımız daha yüksek olurdu...

Bu arada eğer arkasında Torreira + 1 tempolu adam olur, sağ bekte Boey'e yakın atletizmde biri olur, sol açıkta da Barış oynamaya devam ederse bence 10 numarada statik falan da kaçmaz... İlkay eğer orta sahayı tutucam diye geride çok aşırı yorulmazsa veya geri dönememe endişesi yaşamazsa hücumda statik bir adam değildir. Ceza sahasını sık sık doldurur, topsuz girişler yapar. Savunma arkasına bile doğru zamanlı koşular atar yani... Ya da gayet Mertens gibi top ayağında olan adamlara yaklaşır (mesela Ziyech'e) verkaçlar kovalar, yaşına rağmen çok verimli yapar yani bunları... YETER Kİ orta sahayı boş bırakmayayım korkusu olmasın...

Ayrıca Ziyech de her maç 11 çıkmaz zaten. İlle Yunus'tur, Oğuz'dur, belki bir yabancıdır birileri oynar orada sık sık...

Daha genç olsa da bu sezonki Mertens kadar enerji katamaz ama kilit pas ve şut açısından çok daha tehditkar bir oyuncu. Yetersiz kaldığımız set hücumuna en iyi katkı verecek oyunculardan biri...

Kesinlikle ama işte o yüzden 10 no olmalı... Arkasında Torreira ile 6-8 rollerini paylaşacak ikinci dinamik isim olmalı...

Arsenal bırakırsa Partey alır geçerim 30 yaşında min 3 sezon ligdeki orta sahaları domine eder

Harika oyuncu ama çok ciddi sakatlık sorunu var. Arsenal iyi bir bonservis teklifi almazsa yollamaz, en az €20m bandında beklentileri vardır. Juventus ve Napoli ciddi ilgileniyor diye biliyorum ayrıca

Özetle bize düşmez

Bence orta saha scout listemizin en tepesinde Orel Mangala vardır, adam her dönem bize yazılıyor

Fizik gücü yüksek, kondisyonu sağlam bir 8 numara ve bir sağ ve bir de sol bek alalım yeter. Kondisyonu ve fiziği yerlerde isimleri kim olursa olsun istemiyorum.

...................................Muslera.....................
...........Sanchez.......Nelsson........Apo..............
Barış.............Torreira.......Mctominay.......Köhn
......................................İlkay.....................................
.....................Griezman.......İcardi..........................

Sağ bek as
Sol bek as
8 numara as
10 numara as
Kanat yedek
Forvet yedek

Beklentim bu yönde.

Rezalet futbolcu kafasını öne eğip koşmaktan başka bir beceresi yok.

Barış da bir zamanlar kafasını kaldırmadan oynuyordu

Esas sorun Gökdeniz'i Opetspor bize ölür de vermez, Fb'ye yollar

Bir de bizde oynayacak durumu yok, alsak bile kiralarız bir yerlere

Torrieranin yanına lemina tam aradığımız profil olurdu. Keşke ucuza alma imkanimiz olsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt