Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nihayetinde 2 senedir bi sıtrateji gelişti ve de iyi bi iskelete haiz olduk ve hocamız da devam ederken dransferde saçmalayacağımızı düşünmüom ⚠️
Screenshot_20240523-141638_Samsung Internet.webp

Futbola bakacak yönetici kadrosunun içinde Abdurrahim Albayrak olmazsa ayıp eder hemen AŞ'de göreve başlasın ilk teklifinide ben öneriyorum Yasin Özcan'a 7 m euro teklif etsin.

yasin özcan'ı ben de isterem

Transferlerde inanılmaz şeffafız Ankaragücü'nün bonservisini aldı diye bildiğimiz oyuncu bize dönüyor ve 6-7 ay sakatlığı var.

Sosyal medyanın 2015 zamanlarından daha aktif olması sebebiyle öyle rahat hareket edemezler gelgelelim o üçlüden de hiç bir şey olmaz. Biraz akıl varsa Avrupa piyasasında kabul görmüş profesyonel ekip kurup öne onları çıkarırlar diğer türlü taraftarın bu üçlüyü 3 ayda ham yapacağı ortadadır.

Kerem gidiyosa Barış'ı satma gibi bir lüksümüz yok. Bu sezon rotasyon oyuncusuydu seneye direkt 11 oyuncusu olacak 1 sene daha kalması şart Barış'ın. Muslera-Davinson-Abdül-Torreira-Barış-Mertens-İcardi bu omurgayı korumak lazım.

Zaten BAY'i parlatmak gerekiyor biraz daha (bknz: CL). EURO2024'de cok birsey yapabilecegini sanmiyorum ola ki yapti elde tutamayabiliriz zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt