Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GOxLBzcWMAAkbKF

Alacağımız hepi topu 4-5 adam onu da ellerine yüzlerine bulaştırmazlar umarım. Para var, itibar var hala daha hatalı, ıskarta oyunculara gidileceksek kapatalım bu dükkanı.

Alışmışlar boş yerlere saldırmaya futbol teröristleri. Hem şerefsizler hem korkaklar

seneye tekrar mı seçim olsun diyorsun reis
Dursun yonetimsel olarak verdigi sozlerin hicbirini yerine getirmedi. Erden ve okanin sırtına binip başkanlık yaptı. Şimdi bu ayaklardan biri kırıldı. Saha sonuçları gelmezse ki bence bu sezon bok gibi geçecek işte o zaman muhalefet dursunu bir kez daha çiğ çiğ yiyecektir.

İbrahim hatipoğluna kadroyu say desen mondragon diye başlar ne transferi
Açıkçası ben de transfer görüşmesinde hayal edemiyorum ama o kadar da değildir sonuçta mevcut Erden Timur'un başkanvekili olduğu Sportif AŞ'de de var kendisi. Bu arada diğer bahsedilen isim olan Maruf Güneş ise Cengiz yönetiminde Sportif AŞ'de görev almış maddi yardım sağlamış ama Terimci biriymiş sanırım Terim- yönetim gerginliği sonrası istifa etmiş sanırım.

Dursun yonetimsel olarak verdigi sozlerin hicbirini yerine getirmedi. Erden ve okanin sırtına binip başkanlık yaptı. Şimdi bu ayaklardan biri kırıldı. Saha sonuçları gelmezse ki bence bu sezon bok gibi geçecek işte o zaman muhalefet dursunu bir kez daha çiğ çiğ yiyecektir.
inşallah kötü geçmez ama olur da kötü geçerse seçim yapacaklarını sanmam
adamın ilk yönetimine bile kimse ses çıkaramadı 3 yıl boyunca
sesleri anca iş yapana çıkar Timur gibi

bu marufla ibrahim urfalıymış

urfalıların darbesi söz konusu sanırım

Et olmayacağı kesinse eğer,

Bana deseler ki hiç kimseyi almayacaz, kimseyi de satmıyoruz.

kabul ederim.

şampiyonluğa oynar bu takım.

umarım dağıtmak gibi bir hata yapılmaz

Et olmayacağı kesinse eğer,

Bana deseler ki hiç kimseyi almayacaz, kimseyi de satmıyoruz.

kabul ederim.

şampiyonluğa oynar bu takım.

umarım dağıtmak gibi bir hata yapılmaz
Bence şimdi dahada ucuza satılır güzide oyuncular
Boeyde Erden Timur sayesinde yüksek meblağ almıştık yokssa ilk tekifte gidiyordu

Açıkçası ben de transfer görüşmesinde hayal edemiyorum ama o kadar da değildir sonuçta mevcut Erden Timur'un başkanvekili olduğu Sportif AŞ'de de var kendisi. Bu arada diğer bahsedilen isim olan Maruf Güneş ise Cengiz yönetiminde Sportif AŞ'de görev almış maddi yardım sağlamış ama Terimci biriymiş sanırım Terim- yönetim gerginliği sonrası istifa etmiş sanırım.
İbonun sıfata bakınca lor peyniri kokusu geliyo insanın burnuna tfer falan yapamaz bilgi tecrübe hiçbiri yok

Maruf güneş m.c dönemi rodopa haber uçuran isimdi ifşa olmuştu yanlışlıkla ona da güvenemem

Cenkin topçu tercihi erdenden iyi olur ama çok para saçıyo ona nötrüm

Tfer yapacak adam yok içlerinde,sana dursunu destekleme diye 1 milyar kere dedik ama dinletemedik daha dur kötü transfer kötü sezon başlangıcı bi derbi mağlubiyeti bi floryanın resmen gidişi derken çok ağlayacaksınız dursuncular olarak bunu siz istediniz

Galatasarayım bunu haketmedi...

İlkay gündoğan gelir gelmez bilmem ama gelirse iki aya bizim burda türlü türlü lakap takılıp,mecazen köpeğin namahrem yerine montelenir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt