Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.039
- 101.265
- 5.238
adam 2 senedir içeride yahuBoku yedik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam 2 senedir içeride yahuBoku yedik.
Kalamış da HDİ sigorta taraftarlarımıza Şampiyonluk kutlaması organize etmiş direk yan tarafta febe kongre üyeleri toplanmış büyük olay olmuşnasıl yani ne demek istiyorsun ne olmuş peki
Transfere sokmadık. Baştan Erden girmeden 2 kazığı soktu sonrasında el çektirince takıma adam gibi transfer yapıldı.adam 2 senedir içeride yahu
Olay çıkmış taraftarimiz ile fb kongere üyeleri arasında
nasıl yani ne demek istiyorsun ne olmuş peki
herif az daha ölmüş denayere 3,5 maaş bağlayacaktı yavTransfere sokmadık. Baştan Erden girmeden 2 kazığı soktu sonrasında el çektirince takıma adam gibi transfer yapıldı.
B planı olarak Hatipoğlu yada Ali Yüce konuşuluyor diye yazmıştım. Hatipoğlu olmuş sanırım. Ali Yüce olur diye düşünürdüm açıkcası. Hatipoğlu'da iyi bir insan gibi duruyor GSYİAD ile de bir çok yardımı oldu ama Erden Timur'un yerini doldurabileceğini düşünmüyorum. Cenk Ergün yerine daha iyi bir SD olmalıydı.
emin misin ? ben fener tarafları bizim kapının dışında görüntü gördüm.Girmişiz
Taraftarlar kapıya dayanmış içeriye girmeye çalışıyoruz şu an
Giremezleremin misin ? ben fener tarafları bizim kapının dışında görüntü gördüm.
Transfer görüşmelerini o yönetmez o daha çok işin mali boyutunda olur gibi geliyor bana bir de birebir sorunlarla ilgilenir falan bu arada kendisi zaten hali hazırda Sportif AŞ'de idi. Maruf Güneş kimdir bilmiyorum o ve Cenk Ergün yönetir görüşmeleri gibi. Maliyet konusunda Cenk Ergün'e pek güvenmiyorum açıkcası umarım Erden Timur'dan da bir şeyler kapmıştır özellikle oyuncu satışları için. Ben açıkcası Erden Timur devam etmemekte ısrarcı olursa Ali Yüce'yi görmek isterdim yetkili olarak.Şu adamın sıfatını gören hiçbir topçu gelmez ne yazık ki
istediği kadar iyi insan olsun
yeni nesil badem bıyık görünce istemsizce küfür ediyor!
Dursun Özbeke bu sene bol bol sallayacağız gibi duruyor ne yazık ki
fbnin şampiyonluğu kesin gibi