Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olay çıkmış taraftarimiz ile fb kongere üyeleri arasında

nasıl yani ne demek istiyorsun ne olmuş peki

Kalamışta GS ile FB nin tesisi bildiğin yanyana ...baya baya yanyana arada bahçe duvarı bir tek yani.

iki organizasyon aynı anda olunca - ateş ve barut muhabbeti olmuştur.

meşalerler fırlatılmıştır - bir yer alev almıştır - dışarıda kapı önünde kavga olmuştur.

bugüne kadar hiç bir şey olmazdı oralarda - ben çok şampiyoluk kutladım orda misal meşaleler marşlarla - küfürler fln . ama birbirine dokunmazdı genelde de.

sıkıntı iki yerde de iki kulübün organizasyonu olması - orda patlamıştır.

B planı olarak Hatipoğlu yada Ali Yüce konuşuluyor diye yazmıştım. Hatipoğlu olmuş sanırım. Ali Yüce olur diye düşünürdüm açıkcası. Hatipoğlu'da iyi bir insan gibi duruyor GSYİAD ile de bir çok yardımı oldu ama Erden Timur'un yerini doldurabileceğini düşünmüyorum. Cenk Ergün yerine daha iyi bir SD olmalıydı.

Şu adamın sıfatını gören hiçbir topçu gelmez ne yazık ki
istediği kadar iyi insan olsun
yeni nesil badem bıyık görünce istemsizce küfür ediyor!

Dursun Özbeke bu sene bol bol sallayacağız gibi duruyor ne yazık ki

fbnin şampiyonluğu kesin gibi

Olur da Erden Timur ayrılırsa Cenk Ergün transfere bulaştırılmamalı. Yönetim kurulunun denetiminde yabancı bir sportif direktör çalışsın bin kat daha iyidir.

dsdsdsd.webp

arkadaki büyük meşale kısmı bizim taraf - bizi görünce ali koçta meşale yakıp "yolumuz açık olsun" falan filan demiş.

Ulan seneler sonra ilk defa sil baştan kadro kurmak zorunda değiliz, Avrupa sebebiyle sezonu çok erken açmak zorunda değiliz bu sefer de Erden Timur krizi patlak verdi

Adam akıllı planlamayla birkaç transferle kendimizi şampiyonlar ligine atabiliriz

Şu adamın sıfatını gören hiçbir topçu gelmez ne yazık ki
istediği kadar iyi insan olsun
yeni nesil badem bıyık görünce istemsizce küfür ediyor!

Dursun Özbeke bu sene bol bol sallayacağız gibi duruyor ne yazık ki

fbnin şampiyonluğu kesin gibi
Transfer görüşmelerini o yönetmez o daha çok işin mali boyutunda olur gibi geliyor bana bir de birebir sorunlarla ilgilenir falan bu arada kendisi zaten hali hazırda Sportif AŞ'de idi. Maruf Güneş kimdir bilmiyorum o ve Cenk Ergün yönetir görüşmeleri gibi. Maliyet konusunda Cenk Ergün'e pek güvenmiyorum açıkcası umarım Erden Timur'dan da bir şeyler kapmıştır özellikle oyuncu satışları için. Ben açıkcası Erden Timur devam etmemekte ısrarcı olursa Ali Yüce'yi görmek isterdim yetkili olarak.

Kerem için 12 milyon Euro bence çok iyi rakam

Kerem’in onlarca defosu var top kontrolü,isabetli orta, bitiricilik falan yerlerde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sene transfere olabildiğince az para harcanmali. Bu seneyi kayıp sezon olarak kabul edip mart ayında yapılacak seçimde gelecek yeni yönetimle yeni bir takım kurup yola devam edilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt