Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.039
- 101.267
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seneye tekrar mı seçim olsun diyorsun reisBu sene transfere olabildiğince az para harcanmali. Bu seneyi kayıp sezon olarak kabul edip mart ayında yapılacak seçimde gelecek yeni yönetimle yeni bir takım kurup yola devam edilmeli.
Dursun yonetimsel olarak verdigi sozlerin hicbirini yerine getirmedi. Erden ve okanin sırtına binip başkanlık yaptı. Şimdi bu ayaklardan biri kırıldı. Saha sonuçları gelmezse ki bence bu sezon bok gibi geçecek işte o zaman muhalefet dursunu bir kez daha çiğ çiğ yiyecektir.seneye tekrar mı seçim olsun diyorsun reis
Açıkçası ben de transfer görüşmesinde hayal edemiyorum ama o kadar da değildir sonuçta mevcut Erden Timur'un başkanvekili olduğu Sportif AŞ'de de var kendisi. Bu arada diğer bahsedilen isim olan Maruf Güneş ise Cengiz yönetiminde Sportif AŞ'de görev almış maddi yardım sağlamış ama Terimci biriymiş sanırım Terim- yönetim gerginliği sonrası istifa etmiş sanırım.İbrahim hatipoğluna kadroyu say desen mondragon diye başlar ne transferi
Yıldızları götüne sokmuş herhalde.
Cevaplarınızı post altına quote ediniz
inşallah kötü geçmez ama olur da kötü geçerse seçim yapacaklarını sanmamDursun yonetimsel olarak verdigi sozlerin hicbirini yerine getirmedi. Erden ve okanin sırtına binip başkanlık yaptı. Şimdi bu ayaklardan biri kırıldı. Saha sonuçları gelmezse ki bence bu sezon bok gibi geçecek işte o zaman muhalefet dursunu bir kez daha çiğ çiğ yiyecektir.
Bence şimdi dahada ucuza satılır güzide oyuncularEt olmayacağı kesinse eğer,
Bana deseler ki hiç kimseyi almayacaz, kimseyi de satmıyoruz.
kabul ederim.
şampiyonluğa oynar bu takım.
umarım dağıtmak gibi bir hata yapılmaz
İbonun sıfata bakınca lor peyniri kokusu geliyo insanın burnuna tfer falan yapamaz bilgi tecrübe hiçbiri yokAçıkçası ben de transfer görüşmesinde hayal edemiyorum ama o kadar da değildir sonuçta mevcut Erden Timur'un başkanvekili olduğu Sportif AŞ'de de var kendisi. Bu arada diğer bahsedilen isim olan Maruf Güneş ise Cengiz yönetiminde Sportif AŞ'de görev almış maddi yardım sağlamış ama Terimci biriymiş sanırım Terim- yönetim gerginliği sonrası istifa etmiş sanırım.