Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahını severseniz İlkay falan klas topçu ama şu kulübe artık yıldız, star önermeyin. Biraz savaşacak fiziken çataçat kapışacak underrated asker ve mümkümse topla dikine gidecek adam lazım.

İki tane ikili mücadeleci, dikine giden, koşan adam gelince patates oluyoruz iki senedir.

En hızlı örnekler;

Fb - Fred,Syzmanski
Geçen sene Bjk - Gedson
Tüm Molde maçları
Tüm Kopenhag maçları
Prag turu kaybettiğimiz maç.
şimanski bi halt yapmadı ki bize karşı

ben eski ilkaydan bahsetmiyorum, simdiki ilkaya ne ihtiyacimiz var, olympiakosda ilkay varmi? adamlarin scoutlari öyle topcular getirmiski, adamlara avrupa kupasi kazandirmis.
eski topculara artik karnim tok, yeni boeyler yeni barislar bulalim, ha buluyorsakta torreira gibi genc yasta getirelimki yillarca oynayip birde yasina bakip aa bu adam hala genc zaman hic sanki gecmiyor diyelim!
genc dinamik misal thuram gibi orta alana canavar tarzi. koskoca real bile artik böyle yapiyor, odegaarda parasimi yetmiyor adamlar gidip 18lik arda güler, camavinga choamenie gibi topculara para veriyorlar. ha bizde 20m degil 5mluk gencler buluruz.

ben eski ilkaydan bahsetmiyorum, simdiki ilkaya ne ihtiyacimiz var, olympiakosda ilkay varmi? adamlarin scoutlari öyle topcular getirmiski, adamlara avrupa kupasi kazandirmis.
eski topculara artik karnim tok, yeni boeyler yeni barislar bulalim, ha buluyorsakta torreira gibi genc yasta getirelimki yillarca oynayip birde yasina bakip aa bu adam hala genc zaman hic sanki gecmiyor diyelim!
genc dinamik misal thuram gibi orta alana canavar tarzi. koskoca real bile artik böyle yapiyor, odegaarda parasimi yetmiyor adamlar gidip 18lik arda güler, camavinga choamenie gibi topculara para veriyorlar. ha bizde 20m degil 5mluk gencler buluruz.

Olympiakos Hatay'ın forveti el kaabiyle konferans şampiyonu oldu.. Ahım şahım scoutluk bir iş yapmadılar hatta şu an oyuncu satsalar belki 15 üstü satış yapamazlar öyle sıradan bir kadro..
Bence asıl mesele takım olabilmek kimyayı tutturmak yoksa gerisi boş iş 10 tane scout transferi de yapsan olmaz

Yusuf Yazıcı sözleşme uzatmadıysa önümüzdeki ay sözleşmesi bitiyor gözüküyor

1717061959185.webp

Fransız spor sitesi So Foot'a konuşan Yusuf, "Milan sizinle ilgileniyor. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine şu yanıtı verdi:

"Futbolda hâlâ birçok hayalim var. Elbette Ronaldinho, Beckham gibi futbolcuların forma giydiği Milan gibi bir kulübe kayıtsız kalamazsınız. Bakalım gelecek benim için neler hazırlayacak."

Tatildeyken yemek yemiyor ve tuvalete gitmiyor muyuz Serdarım, transfer çalışmaları çoktan başladı.
Tabi canim adam kafa dinlemesin, nefes almasin sadece Gsyi dusunsun

Sen tatildeyken iş mi dusunuyorsun?

Normalde transfer calismalari sezon ortasinda bile baslar onda sorun yok, sorun şu ki Gsde transfer bitmiyor. Umarim demek istedigimi anlamişsindir Azizim

Tabi canim adam kafa dinlemesin, nefes almasin sadece Gsyi dusunsun

Sen tatildeyken iş mi dusunuyorsun?

Normalde transfer calismalari sezon ortasinda bile baslar onda sorun yok, sorun şu ki Gsde transfer bitmiyor. Umarim demek istedigimi anlamişsindir Azizim

Serdarım bazı işlerde tatildeyim telefonu uçak moduna alayım gibi durumlar olmaz. Gün içinde mutlaka online görüşmeler olur. Okan Hoca tatil yapsa da bir yandan transfer çalışmalarının içinde bir fiil yoğun olarak dahil oluyordur. Ayrıca bu sene tüm transferler 1 ağustos a kadar bitmeli yoksa play off da patlarız.

Ben 2 yıldır danışmanlık veriyorum. Şahıs şirketim var. Ve bu süre zarfında tatile de gitsem seans randevusu vermeye devam ediyorum. Online bir şekilde süreç devam ediyor. Kaldı ki, önceden de özel sektörde yöneticilik yaptım, tatilde bile olsam hep çalıştığım kurum ile gün içinde koordinasyonum vardı.

Son 2 yıldır yarın ne paylaşabilirim sorusu ile baş başayım istisnasız. Yaptığım iş bunu gerektiriyor. Bahsettiğin tatil kavramı her pozisyon için geçerli değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt